Mali trikovi koje mora znati svaka žena: SPASIT ĆE VAS!

Praktična žena
Mali trikovi koje mora znati svaka žena: SPASIT ĆE VAS!
.

Život za žene 21. stoljeća nije krevet ruža – ubrzn način života i prevelika očekivanja čine svoje. Danas vam donosimo mali popis  korisnih savjeta koji će vam omogućiti da za manje vremena izgledate odlično kao i uvijek.

Hollywoodski pogled

trik1

Besprijekoran izgled holivudski ''mačkastih'' očiju nije toliko teško napraviti. Samo trebate nacrtati liniju s vanjskog kuta vašeg oka prema kraju obrva (za svakodnevni izgled); duljina linije ovisi o vašoj želji. Zatim povucite crte za drugo oko i provjerite simetriju. Koristite eyeliner za crtanje nekoliko tačaka ili crtica preko linije: oni će vam pomoći stvoriti idealnu konturu bez mrlja. Spojite tačkice crtanjem glatke, ravne linije. Očistite sve nedostatke i izoštrite linije s olovkom za uklanjanje šminke.

Idealne obrve

trik2

Za idealno oblikovanje obrva prvo morate pažljivo oblikovati obrve, a zatim ih ocrtati, a zatim ispuniti bojom. Ako želite sjajniji izgled, stavvite svjetliju sjenu odmah ispod linije obrva.

Elegantne usne

elegant-lips

Evo jednostavnog savjeta za šminku usana koje izgledaju punije i potrebno vam je samo 15 sekundi za stvaranje ovog izgleda. Najprije nanesite svoj redovni ruž, a zatim upotrijebite svjetliju nijansu boje za usne kako biste bojali središnji dio gornje i donje usne. Sa svojim četkicom ili prstom, prijeđite ulijevo udesno i ublažite rubove tako da se stvari sjajni izgled. Dodajte malo sjajnog na kraju.

Minimalizam

trik4

Opcija za one koji uvijek kasne. Primijenite samo eyeliner preko gornje linije. To će učiniti da vaše oči izgledaju veće i trepavice će dobiti lijep pahuljast izgled. To je jednostavan savjet koji će vam pomoći da izgledate divno bez primjene previše šminke.

Frizura

trik5

Biti poslovna dama ne znači da ne možete biti kreativni pri odabiru frizure. Isprobajte neke lagane i elegantne frizur. Ako se pojavi potreba da izgleda više casual, samo nekoliko minuta će biti dovoljno da pustiti kosu

Besprijekorna koža

trik6

Ako niste dobili dovoljno sna, šminka će vam pomoći da izgledate svježe. Koristite ove savjete kao  ''masku''

Bikini i bretele grudnjaka

trik7

Da biste spriječili svim ženama mrsko ''trenje'' butina, nanesite deodorant na bikini liniju nakon brijanja. A da biste sakrili bretele mogu vam pomoći obični flasteri.

Ne propustite