NIKADA NE BISTE POGODILI: Evo zašto kraljica uvijek nosi torbicu?!

Kiosk
NIKADA NE BISTE POGODILI: Evo zašto kraljica uvijek nosi torbicu?!
.

Jeste li se ikad zapitali zbog čega je Njezino Veličanstvo kraljica Elizabeta II uvijek nosi torbicu u javnosti? Danas vam otkrivamo tu tajnu.

kraljica1

Sally Bedell Smith, kraljevski biograf, kaže da u svojoj torbici kraljica uvijek nosi ogledalo, ruž za usne, olovku, nekoliko mentol bombona i naočale za čitanje. Nedjeljom također ima nekoliko uredno presavijenih računa za crkvene donacije.

kraljica2

Međutim, uglavnom Njezino veličanstvo koristi torbu kao neku vrstu pokazatelja: njome daje suptilne znakove  osoblju da  želi napustiti društveni događaj. Na primjer:

kraljica3

Ako, dok razgovara s nekim, kraljica pomiče torbicu s jedne strane na drugu, a zatim je dvorjani odnesu, spremna je završiti ovu raspravu. Ipak, niste ni primijetili ovu gestu jer je sve tako suptilno. Na primjer, netko će vam pristupiti i reći: "Gospodine, kancelarijski nadbiskup bi volio razgovarati s vama."

Ako Kraljica stavlja svoju torbicu na stol za večerom, želi da trenutni događaj završi unutar sljedećih 5 minuta.

kreljica4

Stavljajući svoju torbicu na pod, Njezino Veličanstvo pokazuje da nema zadovoljstvo u razgovoru koji vodi  i čeka da je ''spase''

Najveća dramska gesta, međutim je, kada ''vrti'' prsten. To znači da se Kraljica odmah mora "spasiti".

kraljica5

Nadamo se, ako budete te sreće da razgovarate s Njezinim Veličanstvom, engleskom kraljicom, nećete vidjeti niti jedan od gore navedenih signala.

Ne propustite