SLIČNOST JE NEVJEROVATNA: Pričalo se da je on pravi otac princa Harryja, evo šta je zapravo ISTINA

Kiosk
SLIČNOST JE NEVJEROVATNA: Pričalo se da je on pravi otac princa Harryja, evo šta je zapravo ISTINA
.

Dugo godina su kružile priče kako je on biološki otac princa Harryja, sličnost je nevjerovatna.

James Hewitt je bio instruktor jahanja princeze Diane. Samo dvije godine nakon rođenja princa Harryja, 1986, započeli su aferu, koja je trajala pet godina.

hewitt-harry

''Njena namjera nikada nije bila da se zaljubi u mene, svakako ni moja da se zaljubim u nju. Ali zbog svih okolnosti koje su nas spojile, to se desilo'', kazao je jednom prilikom Hewitt.

prince-harry-41

Ali ono što je izazvalo reakciju javnosti bila je sličnost Jamesa sa mladim princom  Harryjem, od boje kose do kontura lica.

Ali onda su stigla i zvanična negiranja ideje ove biološke povezanosti. A to je strano kraljevskoj porodici, koja se ne bavi bilo kakvim objašnjenjima. Ovo je bio izuzetak. A ovo su najupečatljiviji momenti.

harry-hewitt

1. Godine 2002. Hewitt je izjavio: "Ne postoji mogućnost da sam ja Harryjev otac. Sasvim mogu da vas uvjerim u to. Ljudi jedino reaguju na našu istu, crvenu kosu i to navode kao glavnu sličnost. Kada sam ja upoznao Dianu, Harry je već bio rođen".

2. Iste godine Dianin tjelohranitelj Ken Vorf piše u svojoj knjizi o Diani: Maliciozni tračevi o biološkom ocu princa Harryja jako su ljutili Dianu. Ta nebuloza može sada i ovdje da se završi: Harry je rođen 15. septembra 1984. Diane nije upoznala Jamesa do 1986.

1279821152-f0b237e46b

3. Prošle godine Hewitt je gostovao u australjskom TV showu i u vezi sa glasinama rekao da su one gore po Harryja nego po njega, uz riječi "jadan momak".

4. Iste godine je i Dianin batler Pol Barel rekao: "Nikada nisam čuo da je bilo ko od članova kraljevske porodice razmatrao ideju da je Hewitt Harijev otac jer mi smo znali istinu. To je nešto što je izmišljeno. Samo zato što Hari ima crvenu kosu, ali i svi Spenserovi imaju takvu kosu.

hewitt-and-harry

Kraljevski biograf Peni Džunor tvrdio je da je "News of The World" 2003. godine testirao kosu princa Harryja i da je test bio negativan.

Ali sličnost jeste nevjerovatna, šta vi mislite?

harryandjameshewitt-47fc4e33-fac5-4d6d-a648-97e7660cb002

Ne propustite