Prvo mu je morao saopštiti najgoru vijest u životu, a onda je za njega učinio nešto PREDIVNO

Dobre priče
Prvo mu je morao saopštiti najgoru vijest u životu, a onda je za njega učinio nešto PREDIVNO
Kazzie Johnson, samo nekoliko dana prije nego što je maturirao, doživio je najveći šok u životu.

Kazzie Johnson, samo nekoliko dana prije nego što je maturirao, doživio je najveći šok u životu. Oba roditeljima poginula su u saobraćajnoj nesreći nakon što je na njihov motocikl naletio pijani vozač.

Policajcu Ericu Ellison koji je radio na ovom slučaju pripala je teška dužnost obavijestiti Kazzieja i njegovu braću i sestre da su izgubili roditelje.

Kazzie je bio sam u trenutku kad je saznao za nesreću, a Ellisonu je rekao da uopšte ne zna što će s promocijom koja se održavala za par dana.

Policajac mu je rekao: "Izaći ćeš. Mama i tata sjedit će u prvom redu i gledati s neba, a ja ću tamo sjediti umjesto njih. Čuvam ti leđa".

Ono što je obećao, Ellison je i učinio, a na kraju se popeo i na pozornicu i čestitao mu nakon čega su uslijedile ovacije okupljenih. Sve je snimio njegov brat Blake Henning.

"Puno mi znači to što je učinio. Bilo je lijepo što je pokazao iskrenu brigu za mene i situaciju u kojoj smo se našli, a ne da smo bili samo još jedan 'slučaj'", rekao je Kazzie.

Inače, Ellison i sam ima 18-godišnju kći koja će ove godine maturirati. Dodao je i da je samo učinio ono što bi želio da neko učini za njegovu kći u slučaju da on pogine.

Ne propustite