MEGHAN SE OPET OGLUŠILA NA PRAVILA: Svi su se pojavili SA OVIM, pa i Kate je to nosila!

Kiosk
MEGHAN SE OPET OGLUŠILA NA PRAVILA: Svi su se pojavili SA OVIM, pa i Kate je to nosila!
.

Prema nekom od pravila i protokola, svi uzvanici, osim same kraljice Elizabete II, na Royal Ascot moraju imati naljepnice s imenom, čega se i prošle godine pridržavala Kate Middleton, ove godine napravljena je iznimka.

meghan-markle

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, nije nosila svoju značku sa titulom i svi se pitaju zbog čega.

meg

Dolazak Meghan Markle, odnosno vojvotkinje od Sussexa, na njezin prvi Royal Ascot, pratio se pod lupom javnosti. Ubrzo nakon dolaska, internet su preplavile njezine fotografije.

kateee

Napljavljena je usporedba sa dolaskom Kate Middleton na Royal Ascot, koji je ove godine preskočila zbog rođenja sina, princa Louisa. Ono što je na prvu vidljiva razlika je to da je za razliku od Meghan, Kate Middleton prošle godine na svojoj haljini nosila naljepnicu s imenom.

kate

kate4

Time je ponovno napravljena razlika između dviju vojvotkinja, a koji je pravi razlog tomu niko ne zna. Pretpostavlja se da je to zbog toga što je vojvotkinja od Sussexa bila u društvu kraljice Elizabete, koja nikada ne nosi naljepnice s imenom, kao i svekrve Camille, odnosno vojvotkinje od Cornwalla.

 kate2

Naljepnicu s imenom imala je čak i Sophie, grofica od Wessexa, s kojom se Meghan vozila u kočiji. Na kraju se doznalo da je Meghan ipak imala tu naljepnicu, ali je nosila u ruci, uz torbicu.

meghaaaan

 

Ne propustite