Majka je otkrila da je njezina kćer nasilnica, pa joj priredila PAKLENU KAZNU: Je li pretjerala?

Kiosk
Majka je otkrila da je njezina kćer nasilnica, pa joj priredila PAKLENU KAZNU: Je li pretjerala?
.

Amanda Mitchell, majka iz Newfoundlanda, Kanada, našla  se u priličn nezgodnoj situaciji nakon što ju je škola izvijestila da je njezina kći Hannah zlostavljala prijateljicu iz razreda.

 Ova majka znala je tačno što učiniti kako bi naučila svoju kćer lekciju, a sve je podijelika na svom Facebook profilu.

kk

"Obično ne objavljujem ovakve stvari no Hannino ponašanje me jako razočaralo i ovo moram podijeliti s vama.

U petak me nazvala njena profesorica i ispričala mi kako se Hannah ponaša cijelu sedmicu. Nekoliko puta su je vidjeli po hodnicima za vrijeme nastave. Zadirkivala je jednu od svojih prijateljica i stvarno joj povrijedila osjećaje, a čak je i profesorima pričala gluposti o drugim profesorima. Općenito se ponašala kao šu**ina. Da, napisala sam "šu**ina". Zašto? Zato što se stvarno tako ponašala.

k3

Rezultat svega toga je - prazna soba. Trenutno nema ništa. Dobrodošla u maminu kaznionicu, mala. Cijelu sedmicu će nositi istu odjeću koju ću prati nakon što legne u krevet, no neću joj to reći.

Hannah će morati zaslužiti da joj vratim stvari, napisala je.

k4

"Mislim da je problem s ovom generacijom neadekvatna kazna", rekla je Mitchell. Dok neki ljudi misle da su njezine metode oštre, Amanda se nije složila. „Oštra? Ne po mom mišljenju. Ako odraste i prekrši  zakon, rezultat je zatvor, a to nije ono što želim za svoju djecu ", objasnila je.

k5

U početku je Hannah bila šokirana, kasnije je prihvatila kaznu i počela raditi na poboljšanju ponašanja.

Ne propustite