Sa CityDealom posjetite sunčanu planinu - KOPAONIK!

Kiosk
Sa CityDealom posjetite sunčanu planinu - KOPAONIK!
-

Čeznete za idealnim planinskim odmorom, daleko od užurbane svakodnevice? Privlače vas adrenalinski sportovi? Možda SPA? Čaša vina, draga osoba i vatra iz kamina su slika vaše želje za opuštanjem? Znate za čari kopaoničke kuhinje?

Sunce i snijeg, kao idealna kombinacija za svakog ljubitelja prirode, a posebno skijanja, odabrali su baš Kopaonik za svog predstavnika. Snijeg počinje krajem novembra i često traje do prvih majskih dana, a to je prosječno 160 dana godišnje. Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najljepših centara u ovom dijelu Evrope.

Zbog svoje povoljne klime, sa skoro 200 sunčanih dana godišnje, Kopaonik sa pravom zaslužuje svoje drugo ime - Sunčana planina.

be1-5782

Naš prijedlog i ljeti je Kopaonik. Da, opet Kopaonik. I to bez granice u godinama! Kopaonik ljeti pruža nevjerovatan ugođaj svima, a na prvom mjestu kvalitetan odmor. Sa namjerom da vaš odmor učinimo prijatnim i udobnim, potrudili smo se da vam obezbjedimo adekvatan komfor i ambijent apartmana u prirodnom i privlačnom stilu. U ljetnjem periodu rade mnogi apartmani i hoteli, a mi vam svakako preporučujemo kompleks apartmana MujEn LUX. Provedite ljetni odmor na Kopaoniku, daleko od gužve i svakodnevnice. Dva noćenja za dvije osobe uz korištenje spa centra u apartmanima MujenLUX po cijeni od 116 KM!

gtvfp85d

Tvrdimo da je Kopaonik ljeti lijep i prelijep i da će vam ponuditi uvijek nešto novo i drugačije. Sloboda koju prostor planine nudi, navešće vas da budete "nevjerni" i da se u ovu ljepoticu zaljubite na prvi pogled, stavljajući je ispred svih ljubavi do tada. Ljubavna veza sa Kopaonikom je jedinstvena i vječna, neuništiva.

Onima koji su željni avanture na raspolaganju je adrenalinski sadržaj - kanjoning, rafting rekom Ibar, paraglajding, vožnja terenskim vozilima, planinski biciklizam. Downhill staze koje se prostiru najljepšim predijelima Nacionalnog parka. Kopaonik kao pitoma i pristupačna planina nudi dobrodošlicu svima, bez obzira na uzrast i sportsko rekreativne ili druge potrebe. Kopaonik je i jedan od najvećih kongresnih centara u Srbiji. Bez obzira na godišnje doba, budite sigurni da ćete na na Kopaoniku naći mnogo sadržaja da provedete svoj idealan godišnji odmor.

43278047

Ljeto na Kopaoniku pruža vam mogućnost da doživite nezaboravno iskustvo upoznavanja Nacionalnog parka Kopaonik kroz razne aktivnosti.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

be1-5910

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite