OVAKO IZGLEDA KĆERKA PRVE DAME FRANCUSKE: Otkrila je kako se njena majka zaljubila u Macrona!

Kiosk
OVAKO IZGLEDA KĆERKA PRVE DAME FRANCUSKE: Otkrila je kako se njena majka zaljubila u Macrona!
.

Vizija prave ljubavi. Kako se to i učiteljica zaljubila u učenika, otkrila je njena kćerka....

Kako tvrdi kćerka prve dame Francuske, Brigitte i Emmanuel Macron bili su "oličenje prave ljubavi".

Tiphaine Auzière (34), kćerka Brigitte Macron, bila je devetogodišnjakinja kada se njena majka, tada udana učiteljica, zaljubila u svojeg 15-godišnjeg učenika Emmanuela Macrona. Romansa danas 65-godišnje Brigitte i 40-godišnjeg Emmanuela je počela u malom gradu Ameinsu.

tiphaine-auziere-la-fille-de-brigitte-macron-explique-comment-sa-vie-a-change-depuis-l-election-de-son-beau-pere

"Bili su očarani jedno drugim i bilo je očigledno što se događa između njih dvoje. Bilo je teško", otkrila je Tiphaine u dokumentarcu Brigitte Macron: Francuski roman koji je emitiran u srijedu.

aa

Opisala je kako Brigitte je prvi put za Emmanuela čula od starije sestre koja je došla doma i rekla: "Mama, u mom razredu je dečko koji zna apsolutno sve o svemu."

Kad mu je bilo 16 godina Macron priznao svojim roditeljima da gaji emocije prema svojoj nastavnici, a oni su tada zamolili Brigitte da se prestane viđati s njihovim sinom dok ne navrši 18 godina.

tiph

"Ne mogu ništa obećati", rekla im je Brigitte. Njen tadašnji suprug otkrio je da ga vara s učenikom koji je išao u razred s njihovom kćerkom i odselio se iz kuće.

Emmanuela Macrona porodica je ipak poslala da završi školovanje u Parizu, no njegova veza na daljinu s Brigitte opstala je narednih 13 godina, a 2007. su se vjenčali.

as

"Znam da sam aferom povrijedila svoju djecu, ali da nisam napravila takav izbor, propustila bih život", rekla je kasnije Brigitte.

"Ako bih morala opisati kako izgleda moja vizija prave ljubavi onda bi to bili Emmanuel i mama. Kada su zajedno, za njih ništa drugo ne postoji", rekla je Tiphaine Auzière.

prvadama

Ne propustite