Moj muž je SILNO ŽELIO sina: Očajna majka kaže da sinove nije dobio, a evo kako se ponaša prema kćerkama

Ispovijesti
Moj muž je SILNO ŽELIO sina: Očajna majka kaže da sinove nije dobio, a evo kako se ponaša prema kćerkama
.

Tridesetsedmogodišnja majka i supruga dvije male djevojčice je očajna i podijelila je svoju životni dilemu – da li da izbaci iz kuće muža koji je loš prema djeci, jer one nisu dječaci koje je tako silno želio.

dd

Sinove nije dobio, a prema kćerkama je grub, govori im da su razmažene dive i kažnjava ih više nego što je potrebno.

d1
 
“Jako sam nesrećna i tužna. Najviše zbog svoje djece, jer ne zaslužuju takav tretman i da budu kažnjene jer nisu dječaci. Ne znam šta da radim, najradije bih ga izbacila iz kuće”, rekla je očajna majka.

Kaže da njen suprug opisuje kćerku od šest mjeseci kao egocentričnu, a najstariju kao od tri godine kao užasno razmaženo derište.

d
 
“On je bio jako razočaran kada mu se nije rodio sin. Ja sam ta koja ustaje noću, hrani djecu, čisti kuću i kuha za sve. Poslije prve kćerke želeo je drugo dijete i obećao je da će se više potruditi. Međutim, kada sam ponovno rodila djevojčicu nije mogao da sakrije svoje razočaranje.

1306097-profimedia0173824659-ff

On ima 40, a ja 37 godina. Jako je bezobrazan i prema meni – na ivici sam. Najviše volim kada radi do kasno i nije kući ili ide poslovna putovanja”, iskreno je priznala tužna i razočarana majka.

Ne propustite