Provedite relaksirajući dan na planini uz CityDeal!

Kiosk
Provedite relaksirajući dan na planini uz CityDeal!
-

Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje unikatnost. CityDeal, portal grupne kupovine, za vas je pripremio ponudu zbog koje će vam vaše tijelo biti zahvalno. Daily wellness paket + pizza capricciosa za jednu osobu po cijeni od 19 KM!

63270304

Hotel Pino Nature nalazi se na planini Trebević, na svega 15 minuta vožnje od povijesne jezgre Sarajeva. Hotel ima halal certifikat. U okviru objekta na raspolaganju su spa centar, restoran u kojem se poslužuju jela bosanske i međunarodne kuhinje te besplatni WiFi.
Iz svih lijepo namještenih soba pruža se pogled na netaknutu prirodu na Trebeviću. Gosti mogu besplatno koristiti wellness centar s bazenom dugim 23 metra, dječjim bazenom, 2 saune i fitness-centrom. Uz nadoplatu je moguće dogovoriti nekoliko jedinstvenih masažnih tretmana.

74497219

Hotel Pino Nature obuhvaća dječji klub i dječje igralište.Radno vrijeme Pino wellness centra je od 09h do 21h.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite