Netaknuta priroda, planinske šume i čisti zrak vas čekaju na Plitvičkim jezerima!

Kiosk
Netaknuta priroda, planinske šume i čisti zrak vas čekaju na Plitvičkim jezerima!
-

Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Park je smješten u Gorskoj Hrvatskoj, između planinskog lanca Male Kapele na zapadu i sjeverozapadu i Ličke Plješivice na jugoistoku.Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu.

plitvicka-jezera-legenda-o-crnoj-kraljici-636231871819829230-3-870-490

Park je najvećim dijelom prekriven šumskom vegetacijom, manji dio travnjacima, a turistički najzanimljiviji i najatraktivniji dio Parka – jezera, zauzimaju tek nešto manje od 1 % površine Parka.

Nacionalni park Plitvička jezera posjetiteljima nudi osam programa obilaska jezerskog sustava, četiri planinarske staze, te je za posjetitelje otvoren tokom cijele godine. Svi posjetitelji trebaju se pridržavati uputa naznačenih na info pločama, slijediti označene staze te ne ostavljati tragove svog posjeta u obliku ostavljanja smeća, označavanja ili devastacije prirode u bilo kojem obliku.

thinkstockphotos-507921041

Vjerujemo da oni koji su posjetili prelijepa Plitvička jezera znaju šta je čarobna i istinska ljepota.

16 prekrasnih jezera smještenih u šumi koja su povezana i isprepletena s vodopadima i brzacima, netaknuta priroda... CityDeal vam nudi udobno prenoćište dvije noći, doručak i cijelu paletu usluga koja će zadovoljiti i najrazličitije ukuse na samo 9km udaljenosti od Nacionalnog parka, a za udobnost i vrhunsku uslugu pobrinula se ekipa novootvorenog hotela Plitvička jezera!

plitvicka-jezera-2016

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite