TAMAN SU POMISLILI DA JE DOSTA, ONA JE ZATRUDNILA PONOVO: Kad čujete koliko djece imaju ostat ćete bez teksta

Dobre priče
TAMAN SU POMISLILI DA JE DOSTA, ONA JE ZATRUDNILA PONOVO: Kad čujete koliko djece imaju ostat ćete bez teksta
.

Porodica koja ima 20-ero djece, uskoro se širi....

Naime, majka Sue Radford (42) objavila je kako nosi 21. dijete. Na porodični kanal na YouTubeu objavila je video koji otkriva kako će njihova velika porodica dočekati još jednu djevojčicu.

Sue je posljednji put rodila u septembru 2017. i tada je sama sebi obećala da će to biti zadnje. Ali onda su otkrili da je ponovo trudna.

porodica

Sue i njezin suprug Noel iz Lancashirea upoznali su se kad je ona bila sedmogodišnjakinja, a par je prvo dijete, sina Chrisa, dobio prije 28 godina, kada je Sue imala samo 14. No dijete su odlučili zadržati pošto su oboje dani na posvajanje nakon rođenja.

pay-main-sue-radford

Tada su se prvi put uselili u zajednički dom i vjenčali se, a ubrzo nakon prvog, stiglo je i drugo dijete. Sophie se rodila kad je Sue imala 17.

Nakon što je rodila 11. sina, Archija, rekla je da je sretna što će stati na 'okruglom broju.'
Prije Archija na svijet je u julu 2016. stigla malena Phoebe, a uz njih dvoje, Chrisa i Sophie tu su i Chloe, Jack, Daniel, Luke, Millie, Katie, James, Ellie, Aimee, Josh, Max, Tillie, Oscar, Casper i Hallie.

djeca1

Sue i Noel već su postali i baka i djed nakon što je njihova kći Sophie rodila, a sada već ima troje djece.

Porodica živi u velikoj kući sagrađenoj u viktorijanskom stilu koju su kupili prije 11 godina i ponose se što žive bez kredita i kreditnih kartica. Također, svake godine uživaju na praznicima u inozemstvu.

Radfordi troše oko 300 funti sedmično na hranu, a porodica konzumira 10 litara mlijeka, tri litre soka i tri kutije žitarica svakog dana.

djeca

Ne propustite