CityDeal vam nudi čaroban odmor u Etno selu Čardaci!

Kiosk
CityDeal vam nudi čaroban odmor u Etno selu Čardaci!
-

Etno selo Čardaci nalazi se na takvom geografskom položaju da je omiljeno mjesto odmora i turista koji "slučajno" odluče odmoriti u Vitezu na putu prema Travniku, Jajcu, Sarajevu i drugim bh. gradovima. 

5af40ead-5800-4596-8026-4b060a0a0a67-97739092-690x480

Etno selo "Čardaci" je prava oaza mira koju upotpunjuju i ostali sadržaji kompleksa koji je na svaki način podređen čovjeku i odmoru.

Nema posjetioca etno sela "Čardaci" koji nije vidio i divio se originalnoj ideji smještaja u rustikalno opremljenim kućicama s bogatim etno motivima koji upravo nose imena nekih od staroslavenskih božanstava kao što su Morane, Nie, Rusalke, Bosanke, Danice, Perunike...
Etno selo Čardaci i vodeni park "Ribica" svake godine okupe hiljade gostiju iz cijele Bosne i Hercegovine, Evrope, ali i drugih zemalja svijeta. Od malog porodičnog biznisa i mini hidroelektrane, danas su Čardaci nezaobilazna destinacija prilikom prolaska kroz Vitez.

xp0l8jyx

CityDeal vam donosi ponudu za dvije osobe, noćenje sa doručkom + 50% popusta na Spa ulaznice!

Sve u selu odiše originalnošću, ali i jednom vrlo pozitivnom duhovitošću. Od naziva objekata, trgova, do vrlo ljubaznoga osoblja. U Pivnici-rakijarnici „kod Crnog Mačka“ svake večeri vlada atmosfera iz legendi o junacima. Tu se mogu kušati domaće rakije, likeri, veliki izbor piva i pratećih jela. Poput srednjevjekovnih vitezova, svoju hrabrost možete pokazati kušanjem originalnog proizvoda, rakije nazvane „Viteška krv“. I baš kao vrtlog vremenskoga stroja, Pivnica će vas odvesti u vremena i prostore koje nikada prije niste imali prigodu osjetiti. Pivnica je mjesto koje bi, zasigurno izabrale i poetske duše...

5af40ea1-fa90-4272-9f84-4b050a0a0a67-115186366-previeworg

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite