STROGO ZABRANJENO: Ovo kraljica Elizabeta nije dozvolila Meghan!

Kiosk
STROGO ZABRANJENO: Ovo kraljica Elizabeta nije dozvolila Meghan!
.

Još uvijek možete čuti detalje o Meghan Markle koja je nedavno postala vojvotkinja od Sussexa udajom za britanskog princa Harryja.

meghan-nsl

Prema naredbi kraljice Elizabete, Meghan će morati da prođe strogu obuku kako bi naučila kako se ponaša jedna princeza i opravdala titulu koju je stekla udajom.

meghan4
Članice kraljevske porodice moraju da nose šešire u svečanim prilikama, a zabranjene su i jarke boje na noktima.
meghan3
Odjeća mora da prelazi koljena, šlicevi su zabranjeni, a sve dame moraju da nose i najlon čarape. Meghan je morala da ukloni i sve društvene naloge, a informacije o njoj se sada mogu pronaći samo na zvaničnim nalozima Kensingtonske palate.
kate1

Kraljevska porodica ima pravila i kada je hodanje u pitanju, pa prednost imaju oni čiji je red da preuzmu prijestolje. Zbog toga će Meghan uvijek hodati iza princa Williama, vojvotkinje Kate i njihove djece. Čak i princ Philip hoda nekoliko koraka iza svoje žene, kraljice Elizabete!

harry
Ono što je možda njoj najbolnije jeste to što mora da zaboravi na svoju glumačku karijeru! Meghan više nećemo viđati na malim ekranima, osim kada obavlja kraljevske dužnosti.
meghan
Samouvjerena glumica je možda do nedavno mogla da krši propise kraljevske porodice, ali izgleda da polako popušta pritisku i počinje da se pokorava strogoj tradiciji. Njeno "Da" je imalo cijenu koju će morati da plati.

113725-megan-markl-kraljica-elizabeta-princ-hari-ls

Ne propustite