ZNAK DA VAS ISKRENO VOLI: Ovih 10 stvari rade samo PRAVI MUŠKARCI

Kiosk
ZNAK DA VAS ISKRENO VOLI: Ovih 10 stvari rade samo PRAVI MUŠKARCI
.

Da li ste uboli jackpot prilikom izbora bračnog partnera?

Ako jeste, to znači da imate muža koji radi male stvari koje vaš bračni život čine divnim, poput ovih 10 stvari.

Ako vam sve ovo zvuči poznato, napravili ste pravi izbor odabravši baš njega.

1. Često govori da vas voli

man-about-to-passionately-kiss-sexy-woman

Te dvije riječi su jednostavne i lake, ali u mnogim vezama se ne izgovaraju tako često. Ako vaš muž često vokalno izražava svoju ljubav, ne samo da je siguran u nju nego ga nije ni strah da komunicira o svojim osjećajima.

2. Voli svoju majku

Vaša svekrva je prva žena koju je vaš muž volio i s kojom je živio. Ako vaš muž voli i poštuje svoju majku, to je dobar pokazatelj da će i vas tretirati s mnogo ljubavi i mnogo poštovanja.

3. I dalje flertuje s vama

Flertovanje je znak da je vaš muž duboko u srcu još uvijek mlad kad se radi o ljubavi koju osjeća prema vama. Ako i dalje radi stvari koje vam bude leptiriće u stomaku i čine da se smijete sami sebi, zasigurno imate sretan brak.

4. Vi dolazite prije svih ostalih (uključujući i njega samog)

par-ljubav-veza

Od onog trenutka kad se obaveže vama, vaš muž ne bi nikada trebao gledati unazad. Ako mu niko u životu nije bitniji od vas, uključujući i njega samog, to znači da će on definitivno uvijek biti tu za vas.

5. On čini obične stvari zabavnim

Prije nego što ste se vjenčali, možda ste čuli od drugih parova kako njihov bračni partner čini njihov život boljim. Sad kad ste i vi pronašli svog jedinog, shvatili ste da su oni bili upravu! Ako su i najobičniji zadaci poput pranja posuđa i šetanje psa zabavni kad ih radite zajedno, vjenčali ste se za sjajnog čovjeka.

6. Ohrabruje vas da slijedite svoje snove

Možda sanjate o putovanjima, karijeri ili diplomi, ali koji god san da je u pitanju vaš muškarac je uvijek tu za vas, ne samo da vas podrži nego i da vas ohrabri.

7. Tješi vas kad ste utučeni

Bez obzira da li ste čuli loše vijesti, pretrpani ste poslom ili imate problema sa prihvatanjem svog tijela, vaš muž trebao bi biti tu da vas podigne i drži vas blizu. Ako je on osoba koja vam pruža utjehu, moći ćete savladati sve što život donosi vama i vašoj vezi.

8. Naporno radi

ne-dajte-svoju-ljubav

Ako vaš muž ulaže energiju i napor u sve što radi (karijeru, hobije, projekte, obrazovanje, ljubav prema vama), čestite na odabiru vrijednog radnika. To je osobito sjajna osobina za muževe kad dođu teška vremena i dosta toga treba uraditi unutar porodice.

9. Iznenađuje vas

Bilo da isplanira spontani izlet, donese mali poklon kući ili vam napravi doručak, vaš sjajni muž pokazuje svoju ljubav kroz iznenađenja.

10. Daje vam komplimente

ljubav-par-veza-810x540

Riječi potvrde su veoma važan dio svake zdrave veze. Ako vam on daje komplimente za vaš uspjeh i ako vam daje do znanja da je ponosan na vas, on je divan muž.

Ako vas je ova lista podsjetila na vašeg muža, vjenčali ste se za čovjeka koji donosi mnogo radosti u vaš život. Sjetite se da uzvratite uslugu i uradite isto to za njega. Da li postoje još neke stvari koje vaš muž radi a mogle bi biti na ovoj listi?

Ne propustite