6 znakova koji jasno poručuju da je on lud za vama i to ne krije!

Ljubav
6 znakova koji jasno poručuju da je on lud za vama i to ne krije!
.

Možda nije rekao da vas voli, ali ovi znakovi će ga sigurno odati. Ne samo da vas voli, lud je za vama.

KONTAKT OČIMA
Pažnja usmjerena smo na oči tokom razgovora otkriva muškarca koji je usredotočen na razgovor i smatra vas bitnim sugovornikom. Stoga sljedeći puta tokom razgovora obratite pažnju vrludaju li njegove oči svugdje osim prema vama, jer ako je tako velike su šanse da se vaš partner svega zasitio, a da vašu vezu uzima zdravo za gotovo.

embraces-love-couple-vector-material-02

DODIRI
Kada je riječ o bliskom kontaktu dvije osobe on podrazumijeva, osim igrica pod plahtama još neke jednako konkretne poteze. Zagrljaj pred društvom, dodir dlanom o dlan dok gledate film otkrivaju kako vaš muškarac voli vrijeme provoditi s vama.

embraces-love-couple-vector-material-07

DRUŽENJA
Ukoliko se vaša veza i vrijeme provedeno zajedno svode samo na krevet i kretanje unutar stana, takav muškarac definitivno nije materijal za ozbiljnu vezu. Onaj pravi uz potrebno njemu i vama vrijeme za sebe, ostatak će uživati u zajedničkim aktivnostima, navikama i druženjima.

embraces-love-couple-vector-material-03

KOMPLIMENTI
Male geste poput poziva da mu se pridružite na poslovnom putu dovoljne su za prepoznati ljubav u zraku čiji tonovi zvuče ozbiljno. Komplimenti, uvažavanje, poštivanje vas u društvu i novoj sredini odaju kako ste vi njegova jedina, a većeg dokaza ljubavi nema.

embraces-love-couple-vector-material-08

ZAJEDNO RJEŠAVATE PROBLEME
Vaših problema naravno na poslu, u obitelji, s prijateljicama koji nas svakodnevno okružuju. Muškarac koji će ostati s vama i biti mirna luka u kojoj možete biti iskreni onaj je pravi. No bježi li ili vas ignorira kada započnete priču o svojim malim jadima takvog slobodno pošaljite na duži godišnji.

first-love-series-header

UPOZNAT ĆE VAS SA BLISKIM LJUDIMA
Ne mislimo pri tomu samo na prijatelje, nego porodicu, poslovne kolege jer kada vas muškarac odluči upoznati sa sebi najvažnijim ljudima riječ je o onom koji zdravorazumski voli.

aaaalove

Ne propustite