MADEROTERAPIJA: Novi način da konačno uništite celulit!

Kiosk
MADEROTERAPIJA: Novi način da konačno uništite celulit!
-

Naučili smo što je celulit i kako nastaje, a sada je vrijeme da se obračunamo sa njim i naučimo kako ga se riješiti. Celulit koji nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog unosa vode, nedovoljnog kretanja i stresa, se razvija u nekoliko faza. U prvoj fazi, celulit se vidi golim okom, u drugoj fazi počinjemo zadržavati tekućinu te se osjećaju sitni čvorići, u trećoj fazi tekućina postaje gušća, koža se bora i nastaje izgled „narančine kože“, dok je u posljednjoj fazi tekućina već gusta i čvorići su tvrdi te su vidljive rupice i kvržice. Naš primarni cilj u borbi protiv celulita je potaknuti usporenu limfu kako bi iz tijela uklonili otpadne tvari, smanjili upalu masne stanice te na kraju razgradili celulit.

maderoterapija

Osim klasične ručne anticelulitne masaže koja je prije svega usmjerena na razbijanje masnih nakupina, u pomoć nam stižu i valjci različitih tekstura koji se od davnina koriste za oblikovanje tijela. Ovu vrstu masaže nazivamo maderoterapija. Primarna zadaća ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne, ravnomjernim i ritmičkim pokretima, što je i osnovni korak u borbi protiv narančine kore. Stimulirajući limfu osim željenog estetskog efekta postižemo kompletnu detoksifikaciju i relaksaciju organizma. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela. Koji zbog nedovoljnog kretanja i loših prehrambenih navika ostaju zarobljeni u  našem organizmu. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam- višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane koji ostaju zarobljeni u našem organizmu i zajedno ‘hrane’ masne stanice koje nakon izvjesnog vremena postaju celulit.

maderotherapy
Popularno nazvana ‘masaža oklagijama’ preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama i bedrima. Kombiniranjem klasične ručne anticelulitne masaže i maderoterapije postižu se mnogo brže bolji rezultati. O efektima na cjelokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra funkcija limfe, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunološkog sustava! Pitanje koje se nameće samo od sebe kada vidite bodljikave valjke jest – boli li ova vrsta masaže? Ono što je sigurno da svako mehaničko tretiranje celulita gotovo uvijek boli prvih nekoliko tretmana, ali to nije ništa što je nemoguće za izdržati. Samim tim što ćete primijetiti da vam iz tretmana u tretman sve više godi ova masaža najbolji je znak da se u organizmu nešto mijenja . Preporuka je dolaziti u nizu od 10 tretmana svaki ili svaki drugi dan za najbolji rezultat.
Iako je najpopularnija za razbijanje celulita i smanjenje cjelokupnog obujma tijela koristimo ju na različitim dijelovima tijela i u različite svrhe. Razlikujemo tri tipa maderoterapije: maderoterapija lica, tijela i anticelulitna maderoterapija.

maderoterapija3
Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat), BBI Shopping centru (prizemlje) i na prodajnom mjestu u Alta Shopping centru (sprat 1).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite