JAVNOST SE VEĆ DANIMA PITA ZAŠTO JE MEGHANINA MAJKA SJEDILA SAMA U DRUGOM REDU: Stigao je odgovor koji je sve zaprepastio! (FOTO)

Kiosk
JAVNOST SE VEĆ DANIMA PITA ZAŠTO JE MEGHANINA MAJKA SJEDILA SAMA U DRUGOM REDU: Stigao je odgovor koji je sve zaprepastio! (FOTO)
.

Iako je od vjenčanja Meghan i Harrija prošlo nekoliko dana, javnost ne prestaje pričati o raznim detaljima koji su obilježili kraljevsko vjenčanje prošle subote.

Međutim, jedna slika je na javnost ostavila najjači utisak, a to je Meghanina majika Doria Ragland.

Kako se na slikama moglo vidjeti, sa jedne strane kapele sjedile su krunisane glave jedna za drugom, a nasuprot njih sama je sjedila Doria.

qc0ktkqturbxy9myjywndyyztvjnge0ogu4nmjmmdg0ndm4ywjjotjmoc5qcgvnkzmczqkeaa-1

Dok je sjedila sama, sa rukama u krilu pokušavajući da zaustavi suze, osvojila je srca svih onih koji su vjenčanje gledali na malim ekranima.

Međutim, ubrzo se na društvenim mrežama postavilo pitanje zašto Doria sjedi sama u drugom redu, a svi sa mladoženjine strane u prvom.

r7dktkqturbxy9kmjqzodfkmzi4ngmxnge4ndu1m2nkyme4yzq0owvizs5qcgvnkzmczqkeaa

Sada je ekspert za kraljevsku porodicu Alaster Brus otkrio je da su upravo Harry i Meghan zaslužni za ovakav raspored sjedenja.

Naime, ispostavilo se da je gospođa Ragland postavljena da sjedi tu kako bi tokom cijele ceremonije bila u dometu kamera, čak i kada je fokus na mladencima. Na društvenim mrežama ovaj potez tumače njihovom željom da mladina majka bude "viđena".

meghannn

Uočeno je i kako je Doria sjedila tačno prekoputa kraljice. Ove dvije žene jedna naspram druge predstavljaju simbol snage, elegancije i moći.

Brojni su na društvenim mrežama iskazali svoje divljenje Meghaninoj majci, vidjeviši je kao oličenje svih samohranih majki na svijetu.

Ne propustite