Doživite posebnu čar i osjetite sve ljepote iftara sa CityDealom!

Kiosk
Doživite posebnu čar i osjetite sve ljepote iftara sa CityDealom!
-

Pred nama je mjesec Ramazan, mjesec poseban i jedinstven za sve vjernike muslimane cijeloga svijeta. Mjesec u kome se vjernici - postači odriču, između ostalog i jela i pića u vremenu od zore pa sve do zalaska sunca. Zbog ovako velikog odricanja, Iftar - momenat kada postač pristupa jelu, poseban je po mnogo čemu, a posebna su i jela koja se prave za tu priliku. Obično su to birana tradicionalna jela, međutim nije rijetkost da se primijeni i savremeni kulinarski trend.

 

Iftar je jedan od značajnijih karakteristika mjeseca Ramazana i često se obavlja u sklopu zajednice, gdje se okuplja veći broj osoba kako bi zajedno okončali dan posta. Iftar se započinje odmah nakon nastupanja vremena akšama, odnosno nakon zalaska sunca ispod horizonta. 

CityDeal i ove godine donosi ponude za iftare u raznim restoranima u Sarajevu. Pogledajte naše ponude i izaberite restoran koji najviše odgovara vašem ukusu i vašim željema.

f3b53c76-608e-45e0-826d-e19d8f6d8d2e-16x9-788x442

Ramazan je mjesec oprosta, mislosti i raznih drugih blagodeti. Svi ga želimo provesti u krugu najbližih u miru i radosti. Baš zbog toga Hotel Bosna 1 je i ove godine za Vas organizovao posebni iftarski meni po posebno niskoj cijeni. Okupite svoju porodicu i prijatelje i uživajte u ukusnoj hrani, ugodnom ambijentu restorana i ljetne bašte kao i ljubaznom osoblju ovog luksuznog hotela.

Đulagin Dvor je objekat koji nudi sadržaje caffe bara, cluba, picerije i restorana. Ugodna atmosfera "Đulaginog Dvora" je izvrsna prilika za dnevni predah, šolju toplog razgovora s prijateljima i ukusni ručak.

 Provedite kvalitetno vrijeme u porodičnoj atmosferi na planini Bjelašnici u novootvorenoj pizzeriji KRUPS, uz prelijep pogled, domaću i ukusnu hranu i ljubazno osoblje.

Na početku banjskog parka Ilidža i čuvenog šetališa Velika aleja, tzv. pluća grada Sarajeva, nalazi se restoran “Prava priča…” Posebnu atrakciju čini pogled na rimske iskopine, nacionalni spomenik BiH.

Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalanost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu "PINO" daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m.

U mjesecu Ramazana počastite se iftarom u jednom od elitnih restorana u gradu. U domaćem ambijentu, uz profesionalnu uslugu restoran "Slatko i slano" pripremio je ukusne obroke u sklopu ifatskog menija.

Iftarite u jednom od najljepših restorana u Sarajevu koji je za vas pripremio specijalnu ponudu za dane Ramazana. U Pivnici Sarajevo dočekaće vas ugodan praznični ambijent, ljubazno osoblje i bogat izbor, kako tradicionalnih bosanskih jela tako i ukusnih specijaliteta ovog ekskluzivnog restorana.

iftar-7-dan

Dio dana kada se okupi cijela porodica i uz iftar uživaju u porodičnoj atmosferi  jeste ono što svima ostaje u pamćenju. Neka vam u pamćenju ostane i hotel Han na Bjelašnici.

Samo stotinjak metara od samog centra grada, opustite se uz naša vrhunska jela. U moderno uređenom ambijentu kojeg krase vesele boje, i gdje je svaki detalj pomno biran, poželjet ćete da vrijeme stane. Radost Ramazana podijelite s komšijama, prijateljima i porodicom u restoranu Začin.

Rive Gauche je svojim gostima pripremio pažljivo odabranu ponudu u kojoj će uživati sve generacije ljubitelja vrhunske hrane. Svi posjetitelji novog nacionalnog restorana na dnevnoj ponuditi će imati tradicionalna jela bosanske kuhinje, uz ostala jela iz bogate ponude.

Iftari s porodicom i prijateljima zasigurno su najljepši dio običaja, a u “Drugoj kući” imaju posebnu draž i toplinu domaćinske atmosfere.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat), BBI Shopping centru (prizemlje) i na prodajnom mjestu u Alta Shopping centru (sprat 1).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite