Radon Plaza: Mjesto nezaboravnog provoda za vaše najmlađe i njihove drugare!

Kiosk
Radon Plaza: Mjesto nezaboravnog provoda za vaše najmlađe i njihove drugare!
-

Rođendan je svakom djetetu najvažniji dan u godini. Sjajna rođendanska proslava biće za dijete pravi doživljaj. Prva odluka koju treba donijeti, svakako uz suglasnost malog slavljenika, jeste gdje će se proslava održati.

Proslave dječjih rođendana oduvijek su sinonim za puuuno smjeha, veselja i dobrih druženja. Dječiji rođendani su vrlo bitni u životu svakog djeteta. Jako je bitno da rođendan ostane u dobrom sjećanju djeteta, pa je zato CityDeal obezbijedio nevjerovatnu organizaciju rođendana.

25039515-139824370025923-7159075084970229760-n

Uz popust od 50% vašem mališanu priredite nesvakidašnju zabavu u kuglani hotela Radon Plaza! Proslava rođendana za desetoro djece uz kuglanje, bilijar, tortu i bogati meni, učinit će vaše mališane sretnim i zadovoljnim. Više informacija na www.citydeal.ba

Hotel Radon Plaza nalazi se na glavnoj saobraćajnici, udaljen je pet minuta od međunarodnog aerodroma Sarajevo i petnaest minuta vožnje od centra grada i starog dijela Baščaršije , što ga čini idelanim izborom za vaš boravak u Sarajevu.
Gostima je na raspolaganju 117 luksuzno opremljenih soba, 2 superior apartmana i jedan predsjednički  apartman.

Svaka soba opremljena je garniturom za sjedenje, mini barom, sigurnosnim sefom, internet konekcijom i telefonom. Klima uređaji u sobama kontroliraju se individualno, vrata na sobama osigurana su specijalnim sigurnosnim bravama i otvaraju se elektronskim karticama.

rodjendan

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat), BBI Shopping centru (prizemlje) i na prodajnom mjestu u Alta Shopping centru (sprat 1).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite