Proljetna priča Hotela Garden City & Resort Konjic PO JOŠ BOLJOJ CIJENI!

Kiosk
Proljetna priča Hotela Garden City & Resort Konjic PO JOŠ BOLJOJ CIJENI!
-

Garden City je mjesto koje nas vraća netaknutim ljepotama prirode i budi u nama divljenje prema svim čarima koje nam ona pruža. Mjesto koje je odmor za tijelo i dušu, koje živi, svakodnevno raste i unapređuje se prema potrebama svojih posjetilaca. Blizina rijeke Neretve, kao i prekrasne planine i jezera koje okružuju ovo mjesto stvaraju jedinstveni ugođaj zbog kojeg će svi koji se jednom tu nađu, poželjeti da se vrate ponovo.

CityDeal vam donosi LAST MINUTE ponudu, iskoristivu od 18.05. do 25.05. Odmor iz snova za dvoje, koji sebi morate priuštiti. 

30728214-1887298084678326-3364943405548139509-n

Čovječija ruka podstaknuta potrebama i željama stanovnika i turista, podigla je i sagradila nešto savremeno, nešto novo što podiže standarde BiH turizma i življenja, nešto novo što je postalo turističko središte Bosne i Hecegovine I što je ponos svima nama.

Garden City je grad koji živi, koji raste i koji se sjedinjuje sa svojim stanarima. Blizina rijeke Neretve, naših prekrasnih planina i jezera stvara unikatnu atmosferu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Srce Garden City-a je Hotel Konjic, centar dešavanja i rekreativnih sadržaja koje kompleks pruža. Hotel je građen modernim pristupom, po svim svjetskim standardima i ispunjava norme za kategorizaciju u rangu "4 zvjezdice".
Garden City Hotel & Resort , mjesto gdje se ljepotom prirode i profesionalizma stvara nova priča.. Svejedno da li dolazite na porodični odmor, poslovni put, aktivan sportski odmor, wellness vikend, Garden City Hotel&Resort će Vam pružiti nezaboravno iskustvo.
Garden City je jedinstveni turistički kompleks u Bosni i Hercegovini, udaljen samo 3 minute vožnje od centra Konjica, a oko 60 minuta vožnje od Aerodroma Sarajevo. Smješten je uz obalu Neretve, u prekrasnom ambijentu zelene oaze, sa panoramskim pogledom na planinske obronke koje okružuju Konjic. 

17457680-1387677647973708-2174750220095079298-n

Interijer je osmišljen na način da se korištenjem priordnih materijala karakterističnih za naše podneblje uz efikasan dizajn obezbijedi funkcionalnost i elegancija.
Raznolikost ponude i sadržaja, uz vrhunsku personaliziranu uslugu čine Garden City Hotel & Resort mjestom jedinstvenog doživljaja.
Dođi i vidi, dođi da se diviš...

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat), BBI Shopping centru (prizemlje) i na prodajnom mjestu u Alta Shopping centru (sprat 1).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite