Kćer je pronašla savršenu vjenčanicu, a onda joj je mama rekla da ima neočekivani dar za nju

Kiosk
Kćer je pronašla savršenu vjenčanicu, a onda joj je mama rekla da ima neočekivani dar za nju
.

Kad je Cora Anne upoznala Michaela, bila je to ljubav na prvi pogled. "U trenutku kad sam ga vidjela znala sam", rekla je. "Bia sam privučena za njega kao moljac na plamen."

Nakon 10 godina, Cora i Michael napokon su bili spremni za brak. Njihovo vjenčanje trebalo je da se održi u prekrasnom gradu u Hrvatskoj, tako da je mlada trebala dobro razmotriti kada je došlo da bira vjenčanicu. Srećom, tim u "Say Yes to the Dress Ireland" bio je tamo kako bi joj pomogao odabrati savršenu haljinu.

Ali bio je još jedan čovjek u životu Core Anne koji nije mogao biti tamo. To je njezin dragi otac, koji je nedavno preminuo. Cora Anne bila je njegova jedina kći i par su uvijek bili najbolji prijatelji. Znala je da će biti na njenom vjenčanju u duhu. "Razmišljamo o njemu, ali ćemo vojnički to podnijeti", rekla je majka kamerama.

Kad je došlo vrijeme za vjenčanja, Cora Anne je odabrala prvu vjenčanicu koju je probala, ali njezinoj mami se nije svidjela. Njena je mama voljela drugu haljinu, ali Cora Anne je to mrzila.

Treći put bio je šarm. Cora Anne je izašla pokazati svojoj obitelj i prijateljima. "To je haljina. Izrađeno je za mene. "

2400 dolara  je koštala, ali Cora Anne je bila spremna platiti ako to znači hodati pred oltarom u njezinoj vjenčanici iz snova.

No, tada je njezina mama najavila da neće platiti za to.

Novi.ba

Ne propustite