TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA: Majka je nosila hiruršku masku za 12 godina, RAZLOG JE ZASTRAŠUJUĆI (VIDEO)

Kiosk
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA: Majka je nosila hiruršku masku za 12 godina, RAZLOG JE ZASTRAŠUJUĆI (VIDEO)
.

Život Saundre Crockett započeo je s toliko teškoća. Nakon što je kao dijete pretrpjela zlostavljanje od svoga oca, Saundra je živjela je na ulici i konzumirala drogu. Mislila je da bi se, ako bi pronašla savršenog supruga, njezin život konačno promijenio na bolje. Ali ovo je, međutim, bio je recept za katastrofu.

Iako se na početku činilo se da je njenoj nesreći došao kraj kada se udala za muškarca svojih snova. Dobili su dvoje djece i po prvi put u životu Saundra je bila sretna.

saundra1

Ipak, na njezin 28. rođendan, Saundra je uhvatila supruga kako je vara. Da bi stvar bila tragičnije on se ljutio i nakon toga je napadao, udarajući je tako jako da je su udarci prouzročili unutarnju infekciju. U početku, liječnici nisu bili sigurni hoće li Saundra uopće preživjeti. Nakon što je prošla 26 operacija njezin život je sačuvan, ali joj je lice ostalo obilježeno zauvijek.

saundra5

Saundra je, u tom trenutku, imala dvoje male djece koja su toliko prestrašena zbog njezinog lica da joj se nisu niti približavala. Nakon toga je skupila snage da se razvede od supruga, a svoj problem s licem ''riješila'' je skrivanjem iza hirurške maske, koju je nosila 12 godina.

saundran

Saundra je konačno dno dotaknula nakon što su joj, nakon što je s novim partnerom dobila još jedno dijete, sve troje djece oduzeli..

saundra

Ali baš kad se sve nade izgledale izgubljene, počela je upoznavati ljude koji su joj htjeli pomoći. Zahvaljujući udruzi koju vodi Deborah Alessi, Saundra je dobila priliku obaviti plastičnu operaciju nakon koje su se stvari dramatično promijenile.

saundra2saundra6

Pogledajte video:

(Novi.ba)

Ne propustite