Radost Ramazana podijelite s komšijama, prijateljima i porodicom!

Kiosk
Radost Ramazana podijelite s komšijama, prijateljima i porodicom!
-

Pred nama je mjesec Ramazan, mjesec poseban i jedinstven za sve vjernike muslimane cijeloga svijeta. Mjesec u kome se vjernici - postači odriču, između ostalog i jela i pića u vremenu od zore pa sve do zalaska sunca. Zbog ovako velikog odricanja, Iftar - momenat kada postač pristupa jelu, poseban je po mnogo čemu, a posebna su i jela koja se prave za tu priliku. Obično su to birana tradicionalna jela, međutim nije rijetkost da se primijeni i savremeni kulinarski trend.

zuta-tabija


Iftar je jedan od značajnijih karakteristika mjeseca Ramazana i često se obavlja u sklopu zajednice, gdje se okuplja veći broj osoba kako bi zajedno okončali dan posta. Iftar se započinje odmah nakon nastupanja vremena akšama, odnosno nakon zalaska sunca ispod horizonta. 

CityDeal i ove godine donosi ponude za iftare u raznim restoranima u Sarajevu. Pogledajte naše ponude i izaberite restoran koji najviše odgovara vašem ukusu i vašim željema.

Đulagin Dvor je objekat koji nudi sadržaje caffe bara, cluba, picerije i restorana. Ugodna atmosfera "Đulaginog Dvora" je izvrsna prilika za dnevni predah, šolju toplog razgovora s prijateljima i ukusni ručak.

e1wm5yzb

Na početku banjskog parka Ilidža i čuvenog šetališa Velika aleja, tzv. pluća grada Sarajeva, nalazi se restoran “Prava priča…” Posebnu atrakciju čini pogled na rimske iskopine, nacionalni spomenik BiH.

Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalanost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu "PINO" daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m.

Restoran "Vapiano" je idealno mjesto da svoja sitna zadovoljstva i životne principe ostvarite na jednom mjestu. Odličan ambijent čija će vas čarolija uvijek vratiti na ovo kultno mjesto.

wqnemaj4

U mjesecu Ramazana počastite se iftarom u jednom od elitnih restorana u gradu. U domaćem ambijentu, uz profesionalnu uslugu restoran "Slatko i slano" pripremio je ukusne obroke u sklopu ifatskog menija.

Podijelite radost iftara sa porodicom i prijateljima  u rotirajućem restoranu ˝Plava Prizma˝ iz kojeg se pruža panoramski pogled na grad Sarajevo.

36hl4tgb

Iftarite u jednom od najljepših restorana u Sarajevu koji je za vas pripremio specijalnu ponudu za dane Ramazana. U Pivnici Sarajevo dočekaće vas ugodan praznični ambijent, ljubazno osoblje i bogat izbor, kako tradicionalnih bosanskih jela tako i ukusnih specijaliteta ovog ekskluzivnog restorana.

Dio dana kada se okupi cijela porodica i uz iftar uživaju u porodičnoj atmosferi  jeste ono što svima ostaje u pamćenju. Neka vam u pamćenju ostane i hotel Han na Bjelašnici.

8dwrf6ah

Samo stotinjak metara od samog centra grada, opustite se uz naša vrhunska jela. U moderno uređenom ambijentu kojeg krase vesele boje, i gdje je svaki detalj pomno biran, poželjet ćete da vrijeme stane. Radost Ramazana podijelite s komšijama, prijateljima i porodicom u restoranu Začin.

Iftari s porodicom i prijateljima zasigurno su najljepši dio običaja, a u “Drugoj kući” imaju posebnu draž i toplinu domaćinske atmosfere.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat), BBI Shopping centru (prizemlje) i na prodajnom mjestu u Alta Shopping centru (sprat 1).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite