Bajka i na nebu i na zemlji - Etno selo Čardaci po SUPER cijeni!

Kiosk
Bajka i na nebu i na zemlji - Etno selo Čardaci po SUPER cijeni!
-

Možda će neki čovjek sklon šalama i igrama riječi pričati svojim prijateljima kako je spavao kod Morane, Nie, Rusalke, Bosanke, Danice, Perunike… Nema posjetitelja, odnosno gosta čarobnog Etno sela „Čardaci“ koji nije vidio i divio se originalnoj ideji smještaja u rustikalno opremljenim kućicama s bogatim etno motivima koji upravo nose imena nekih od staroslavenskih božanstava koja smo nabrojali. U središtu sela je Mačkov trg čija ploča, na ukusno arhitektonski riješenoj kući od drveta i kamena, upozorava: „Ne boj se ako ti put pređem!“

115186366

CityDeal vam donosi LAST MINUTE ponudu, iskoristivu od 11.05. do 18.05. Odmor iz snova za dvoje, koji sebi morate priuštiti. Noćenje, sa doručkom i 50% popusta na SPA centar. Sve to po cijeni od 75 KM. 

Kada pređete preko drvenog mosta koji premošćuje Lašvu, na drugoj strani, iz Restorana „kod Mlina“, dopiru zamamni mirisi ribe sa žara od koje se pravi mnoštvo kombinacija na pladnju, kao i drugih specijaliteta. Restoran „kod Mlina“ jedinstven je primjer organičke arhitekture u BiH i zasigurno je jedno od najtoplijih arhitektonskih rješenja u kojima ste do sada bili. Ulaskom u jednu od smještajnih jedinica, postaje vam jasno kako tu ništa nije slučajno, a u isto vrijeme tako prirodno sve stoji na svome mjestu. Inspiracija boja i dezena staroga bosanskog ćilima, prešla je u vizure oblika i obrise suvremenog dizajna. Pa tako, dok se u jednoj od smještajnih jedinica opuštate promatrajući selo kroz karirane zavjesice, primijetit ćete najneobičniju igru oblika i kombinacija drveta i opeke na suprotnome zidu.

hb4kpwm3

Sve u selu odiše originalnošću, ali i jednom vrlo pozitivnom duhovitošću. Od naziva objekata, trgova, do vrlo ljubaznoga osoblja. U Pivnici-rakijarnici „kod Crnog Mačka“ svake večeri vlada atmosfera iz legendi o junacima. Tu se mogu kušati domaće rakije, likeri, veliki izbor piva i pratećih jela. Poput srednjevjekovnih vitezova, svoju hrabrost možete pokazati kušanjem originalnog proizvoda, rakije nazvane „Viteška krv“. I baš kao vrtlog vremenskoga stroja, Pivnica će vas odvesti u vremena i prostore koje nikada prije niste imali prigodu osjetiti. Pivnica je mjesto koje bi, zasigurno izabrale i poetske duše...

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat), BBI Shopping centru (prizemlje) i na prodajnom mjestu u Alta Shopping centru (sprat 1).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite