Jeftiniji odmor sa CityDealom - Proljetni predah potražite na Vlašiću!

Kiosk
Jeftiniji odmor sa CityDealom - Proljetni predah potražite na Vlašiću!
-

U sklad planine Vlašić uvrštena je Pahuljica, a to je hotel koji već svojim izgledom pa i poslovnom orijentacijom samo upotpunjuje postojeće vrijednosti planine. Sve vrijeme, od početka rada do danas promovišemo ljubav prema prirodi, a to je ono što najčešće i dovodi goste u ove bajkovite, a ipak tako stvarne predjele, gdje Pahuljica započinje svoju priču, zbog koje se svi ponovo vraćaju.

m-18008-png

CityDeal donosi ponudu iskoristivu samo radnim danima na Vlašiću. Noćenje sa doručkom za dvije osobe uz korištenje fitnessa i bazena po cijeni od 99 KM.

Vrijeme, godišnje doba, pa čak i kraći boravak, razlog su za trajnu i neraskidivu, gotovo intimnu vezu svakog ponaosob. Takvim ga prije svega čini spoj gotovo nenarušene prirodne jednostavnosti, a ipak ljepote koju je i najvećim novcem nemoguće imitirati, i tu više nego u nečem drugom, reklo bi se, leži "šarm" ove planine.

Vlašić tako vješto, a zahvaljujući turističkim radnicima, prati trendove turističke ponude uvažavajući potrebe savremenog čovjeka, a da pri tom ne naruši prirodan balans. No baš zato, ova planina zlata je vrijedna jer svoje mjesto mogu naći svi: planinari, sportisti, paraglajderi, ribari, ili tek šetači i ljubitelji prirode i čistog, a ovdje visoko vrijednog zraka, pa se s pravom boravak na Vlašiću tretira kao korištenje vazdušne banje.

Zato je to mjesto za zdrave i bolesne, djecu i starce, ali i poslovne ljude i omladinu. Jednako je ugodno tokom cijele godine, ljeti uglavnom uz Ugar, tipičnu planinsku rijeku, a ne ostavlja ravnodušnim niti obilazak Paljenika najvišeg vrha smještenog na 1943 metra. Sva ova ljepota od Travnika, udaljena je 28 kilometara, a povezana uvijek prohodnim putem čak i u najtežim zimskim uslovima, kada je visina snijega često i preko jednog metra.

vlasic-popularan-ljeti-kao-i-zimi-turisti-iz-cijelog-svijeta-uzivaju-770x470

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat), BBI Shopping centru (prizemlje) i na prodajnom mjestu u Alha Shopping centru (sprat 1).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš CityDeal.

Ne propustite