SAMO ZA VIKEND: Idila na Jahorini sa CityDealom uz 35% popusta!

Kiosk
SAMO ZA VIKEND: Idila na Jahorini sa CityDealom uz 35% popusta!
-

Board hotel, jedan je od najnovijih hotela na Jahorini. Izgrađen je u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine. Nalazi se u središtu turističkog kompleksa. Brzina i stres modernog  života, smanjena fizička aktivnost negativno utiču, kako na tijelo, tako i na opšte psihofizičko stanje. Zbog toga, obavezno iskoristite wellness kapacitete koji su vam na raspolaganju u hotelu Board.

05

CityDeal donosi vikend ponudu po kojoj ćete platiti 79 KM za noćenje sa doručkom uz korištenje bazena i wellnessa, ili 149 KM za dva noćenja sa doručkom uz korištenje bazena i wellnessa. Obje ponude su za dvije osobe i iskoristive su isključivo ovog vikenda, po sniženim cijenama. 

Kupanje u bazenu, izlaganje vašeg tijela blagotvornom dejstvu saune i parnog kupatila, kao i masaža profesionalnih masera, učinit će da se vaše tijelo potpuno oporavi, a opšte psihofizičko stanje poboljša. Pored wellness centra, za održavanje fizičke kondicije i snage možete koristiti i teretanu koja se takođe nalazi u sklopu wellness centra.

board-2

Za najmlađe, tu je igraonica u kojoj će djeca naći sve što im je potrebno za ugodnu i veselu igru. Board hotel raspolaže sa 21 dvokrevetnom sobom, 5 trokrevetnih, 5 studio soba i LUX apartmanom. Sve sobe su namještene u skladu sa najvišim standardima uređenja hotelskih soba.

Da bi Vaš boravak učinili prijatnim i nezaboravnim, u hotelskoj ponudi je: restoran, caffe bar, kamin sala, Wellness centar, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, salon za masažu.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat), BBI Shopping centru (prizemlje) i na prodajnom mjestu u Alha Shopping centru (sprat 1).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš CityDeal.

 

Ne propustite