Ajdinovići - Proljetna ponuda S.R.C.A na portalu CityDeal!

Kiosk
Ajdinovići - Proljetna ponuda S.R.C.A na portalu CityDeal!
-

U netaknutoj prirodi, okružen šumom i daleko od gradske gužve nalazi se Sportsko-Rekreativni Centar Ajdinovići – S.R.C.A. Centar može ponuditi šetnje u prirodi, čist vazduh, odmor u prirodi. Jedna od najvažnijih stvari koje pružamo našim gostima jeste ugodan  smještaj i dobra kuhinja koja se bazira isključivo na domaćoj hrani. Kada želite kvalitetno da se odmorite, zaputite se u Olovo.

44d0k5rt44d0k5rt

CityDeal donosi ponudu po kojoj ćete platiti 120 KM za hostel ili 160 KM za hotel, za trodnevni boravak za jednu osobu uz ALL INCLUSIVE uslugu, korištenje novotvorenog SPA centra i mnoge druge pogodnosti. Pozivamo Vas da uz svoje najmilije u potpuno prirodnom ambijentu osjetite otkucaje S.R.C.A. Novootvoreni Sportsko-Rekreativni Centar Ajdinovići – S.R.C.A svojom ponudom usluga stvara najbolje uslove svojim klijentima u oblasti sporta i rekreacije, te prati tempo današnjeg življenja.
 
S.R.C.A se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području opštine Olovo. Kompleks je sagrađen 2014. godine, a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem gosti imaju priliku uživati, smatra se jednim od najatraktivnijih i najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

lxt41bpa

Osoblje svakodnevno priprema kvalitetnu ponudu i program da Vaši dani budu ispunjeni mirom i zadovoljstvom, te da uživate u bogatom sportskom i kulturno-edukativnom sadržaju. Posebno smo ponosni na sadržaj za dječiju zabavu, gdje djeca u sigurnom i veoma privlačnom ambijentu obogaćuju svoje djetinjstvo.
Na raspolaganju su 24 sobe, sa ukupno 94 ležaja. Sobe su opremljene po savremenim uslovima, te zavisno od broja ležajeva sadrže: francuski ležaj, dvosjed, fotelju, TV, toalet, kupatilo, ormar za odjeću, balkon.
Također, na raspolaganju je i 6 bungalova koji se nalaze uz hotel i svaki ima zaseban ulaz. U 6 bungalova su smještena 24 osnovna ležaja, s tim da se može obezbijediti i 6 pomoćnih ležajeva. Sadrže kupatilo, wc, kuhinju za osnovnu upotrebu, TV, mini bar gratis, kamin i drva.

Ako ste za kafu, čaj ili neki osvježavajući napitak CAFFE klub sa raznovrsnim zabavnim igrama će Vam dobro doći, uz kaficu možete igrati bilijar, pikado, stoni nogomet ili jednostavno se odmarati uz TV. U kompleksu se nalazi ograđeno dječije igralište. Uz klupe, konopce, kućice, pijesak i tobogan ovaj posebno opremljeni teren pruža razne mogućnosti zabave za najmlađe. Naravno, sigurnost je zagarantovana, tako da su djeca u svakom momentu "na oku" roditeljima i osoblju.

8578-2

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat), BBI Shopping centru (prizemlje) i na prodajnom mjestu u Alha Shopping centru (sprat 1).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš CityDeal.

Ne propustite