MAJKA AUTISTIČNOG DJEČAKA JE UBACILA REKORDER U NJEGOV RUKSAK: Kad je preslušala snimak, DVA UČITELJA SU ODMAH DOBILA OTKAZ!

Kiosk
MAJKA AUTISTIČNOG DJEČAKA JE UBACILA REKORDER U NJEGOV RUKSAK: Kad je preslušala snimak, DVA UČITELJA SU ODMAH DOBILA OTKAZ!
.

Sin Milise Davis, 12-godišnji Camden ima autizam. Nije u stanju da govori ima poteškoće u izvršavanju zadataka, uključujući i čitanje i pisanje.

Međutim, uprkos tome, on je pohađao Greater Baton Rouge Hope Akademiju, školu koja je prilagođena učenicima sa smetnjama u učenju.

screenshot-31

Majka je primijetila kako je Camden u posljednje vrijeme postao agresivan i često je mokrio u krevet. Pokušala je da razgovara sa nadležnima u školi kako bi saznala šta je uzrok promjene ponašanja njenog sina, ali nije dobila potrebne informacije.

Tako je odlučila da sakrije audio rekorder u njegovom ruksaku.

1-13

Kada je Camden došao kući kasnije tog dana, majka je preslušala snimak. Ono što je čula bilo je toliko šokantno i odvratno.

"Camden, zašto nemaš ništa napisano? Zbog toga sad nećeš sjediti sa svojim drugovima. Reci to mami".

2-6

"Samo trebaš da napišeš riječ. Šta je tu tako teško?"

Srećom, majka je taj snimak odnijela u školi i oni su brzo reagovali. Oba nastavnika su otpuštena u roku od nekoliko dana.

 

Ne propustite