TUNIS - Obećanje velike pustolovine, sa CityDeal Fly Fly Travel!

Kiosk
TUNIS - Obećanje velike pustolovine, sa CityDeal Fly Fly Travel!
-

Šta biste sve trebali da posjetite ako dođete u Tunis?
Kada u bilo koje doba godine pogledate aranžmane za putovanja, Tunis je jedna od destinacija koja će vam sigurno zapasti za oko, ako ni zbog čega drugog onda zbog cijene!
Tunis je sjevernoafrička država, smještena na mediteranskoj obali. Graniči se sa Libijom na jugu i istoku, i sa Alžirom na zapadu. Čak 40 odsto teritorije prekriva pustinja Sahara. Tunis je poznat kao raj za turiste, jer sezona traje tokom cijele godine. Ono što najviše privlači turiste je savršena kombinacija pješčanih plaža i čistog kristalnog mora. Tunis je odlična destinacija za ljude koji vole more, i koji vole da se bave drugim vodenim sportovima poput surfovanja, ronjenja ili jedrenja. Tunis je omiljen i među turistima koji vole planinarenje, jahanje, tenis ili golf.

8687-1

Sedam noćenja na bazi all Inclusive usluge u hotelu El Mouradi Hammamet 5* u sobi sa pogledom na more po cijeni od 662 KM po osobi!

CityDeal Fly Fly Travel posjetite na adresi Alije Isakovića 1 i rezervišite svoje putovanje na vrijeme.

806z0vcv

Hamamet je poznat po svojim radnjicama u kojim možete naći suvenire po vrlo povoljnim cijenama. Stvari su jeftine, a ako znate dobro da pregovarate, možete jako dobro da prođete. Hamamet ima mnogo dobrih restorana i barova, pa možete isprobati ukuse afričke kuhinje. Noćni život je vrlo živ i popularan među mlađim generacijama.
Ako želite da upoznate kulturu i historiju Tunisa, svakako iskoristite posjete za obilazak muzeja u glavnom gradu, Tunisu.

321283-desert-camels-tunisia

Ne propustite