Bjelašnica - jednako lijepa i u proljeće! Sa CityDealom uživajte svakog trenutka!

Kiosk
Bjelašnica - jednako lijepa i u proljeće! Sa CityDealom uživajte svakog trenutka!
-

Nakon kišnih dana, i kratkotrajan sunčani period je ovog vikenda omogućio proljeću da u Bosni i Hercegovini pokaže svoje najljepše darove.

''Sunce se ovdje docnije rađa i ranije zalazi." - takva je Bjelašnica!

Sunce je ovog vikenda izmamilo građane Sarajeva, ljubitelje prirode, da posjete Bjelašnicu i uživaju šetnjama. CityDeal, portal za online i grupnu kupovinu, vodeći u Bosni i Hercegovini, svakog trenutka misli na svoje kupce. Do kraja mjeseca maja možete uživati na ovoj bosanskohercegovačkoj ljepotici sa svojim društvom. Odmoriti se i relaksirati u jedinstvenom hotelu Han, po vrlo pristupačnoj cijeni!

8638-3

Ponuda koju ne smijete propustiti - Noćenje sa doručkom za dvije osobe, uz 50% popusta na SPA centar i 2 sata vožnje biciklom GRATIS! Može li bolje? Više o ponudi saznajte klikom na LINK.

Međutim, za PRVI MAJ specijalna ponuda - Dva noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona, korištenje SPA centra + organizovan izlet u Javorov Do uz pratnju vodiča. Klikom na LINK saznajte više..

cdfy8a23

Hotel HAN se nalazi u samom srcu Bjelašnice sa nevjerovatnim pogledom na ski stazu i predivnim pejzažom. Hotel se nalazi na udaljenosti od samo 25 km od Sarajeva.

Olimpijska planina Bjelašnica nalazi se u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine, smještena jugozapadno od grada Sarajeva na udaljenost od samo 25 km . Bjelašnica pripada dinarskom planinskom sistemu. Najviši vrh je istoimeni vrh Bjelašnica (2067 m), kojega još zovu Observatorij. U sklopu 14. Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, na Bjelašnici su izgrađeni brojni sportski i turistički objekti, koji se i danas koriste.

javorov-do

Ne propustite