ČISTA LJUBAV: Pogledajte fotografije "plus size" žene i njezinog izabranika KOJE SU ODUŠEVILE SVIJET!

Ljubav
ČISTA LJUBAV: Pogledajte fotografije "plus size" žene i njezinog izabranika KOJE SU ODUŠEVILE SVIJET!
.

Danas nas na društvenim mrežama bombardiraju slikama ''plastičnih ljudi'' koje su filtrirane u tolikoj mjeri da je izgubljena sva istinska emocija i osjećaji.

Stephanie i Arryn iz Texasa nisu fotomodeli, ali su mladi par koji ima prijatelje fotografe - Briju Terry, Wolfa i Rose. Stephanie je odlučila biti dio photoshootinga koji se razlikuje od onih uobičajenih, a rezultat je izazvao brojne reakcije. Slike su objavljene na Facebook stranici fotografa  '' Wolf & Rose Photography,'' što je zapravo uobičajena praksa no ovaj projekt se pokazao uspješnijim od ostalih. Razlog tomu su nesvakidašnje fotografije pune ljubavi, ljepote i povjerenja.

Stephanie kaže da su je reakcije ostalih ljudi jako razveselile i uvjerile je da "plus size" žena može biti s zgodnim muškarcem kojemu ne smetaju njezini kilogrami. Serija fotografija je poslala pozitivnu poruku javnosti i srušila stereotipe o nepostojanju ovakvih veza. Stephanie su mnogo godina brinuli njeni kilogrami svaki put kad je pogledala u ogledalo no sada je shvatila da za pravu ljubav izgled nije toliko bitan.

Pogledajte fotografije na kojima  emocija i hemija ne fali:

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

p8

p9

p10

Ne propustite