Izbacili su je iz hotela: Snimala set provokativnih fotki, evo šta je doživjela poslije svega šest minuta snimanja

Zanimljivosti
Izbacili su je iz hotela: Snimala set provokativnih fotki, evo šta je doživjela poslije svega šest minuta snimanja
.

Plus sajz blogerka Ana Obrajan (33) ostala je u šoku kada su je izbacili iz hotela u Las Vegasu, jer je radila set provokativnih fotografija u kupaćem kostimu.

Iako je imala prvobitno dozvolu za snimanje u lobiju hotela, blogerka je doživjela da je poslije svega šest minuta snimanja obezbjeđenje na "veoma agresivan način" zamoli da prestane sa poziranjem.

Kako piše magazin "People" njoj je bilo dozvoljeno da snima svuda u objektu osim na mjestu gdje su pokerski stolovi. Takođe, nije imala nikakvo ograničenje ni dres kod koji je morala da poštuje.


Naime, ona je snimala reklame za svoj blog za kupaće kostime, a to izgleda nije naišlo na odobravanje u datom momentu.


"Prvo sam se uznemirila, bila sam postiđena, a onda sam se jako loše osjećala. Nisam uradila ništa mimo protokola, smetala sam im jer imam višak kilograma. To sam tako doživjela", rekla je za "People", napominjući da je do sada imala snimanja u mnogim hotelima širom svijeta i nikada joj se ništa slično nije desilo.

bb2b3b4b5b6b7b10b11b13b14b17b16b15blb1bb13b14b12b11
"Godinama se zalažem da žene koje su krupne, ne moraju da osjećaju stid zbog svog izgleda. A sada se upravo jedna takva stvar desila meni. Osjećam sramotu zbog svog izgleda", napisala je u svom blogu.


 

Ne propustite