SVI SU GA ISMIJAVALI ZBOG IZGLEDA, ALI SADA ŽENAMA ZASTAJE DAH KAD GA VIDE: Na ovo nikako nismo bili spremni (FOTO)

Kiosk
SVI SU GA ISMIJAVALI ZBOG IZGLEDA, ALI SADA ŽENAMA ZASTAJE DAH KAD GA VIDE: Na ovo nikako nismo bili spremni (FOTO)
.

Mnogima se ne dopada njihov odraz u ogledalu, ali malo ko se odlučuje da nešto poduzme po tom pitanju.

U nastavku pogledajte ove nevjerovatne transformacije ljudi koji su odlučili da porade na svom izgledu,  a sada pršte od samopouzdanja.

45 kilograma manje

25

Nakon 2 godine i 3 mjeseca vježbanja

24

“Roditelji su mi se razveli i dugo sam živio sa bakom, okružen ženama. To je loše uticalo na moj karakter, a u školi su me maltretirali. Bio sam debel. Zatim sam se preselio i upisao na koledž. Plašeći se da opet ne postanem predmet podsmeha, svojski sam se trudio da održavam kontakte sa svima i da budem dio kolektiva. Stekao sam prave prijatelje, uz čiju pomoć sam počeo da vodim aktivniji život i uspeo da oslabim. Sada mogu da komuniciram sa svima", piše "Uspesnazena".

23

Promjena nakon 4 godine

22-1

Slika kad je imao 19 i 21 godinu

21

“Bila sam u depresiji zbog svog izgleda, naprosto mi se nije živjelo. Odlučila sam da sve promijenim i počela da mršam. Sada stalno trčim, gdje god da sam, mada to nervira mog dečka. Osjećam se odlično i volim život!”

20

Šta promjena frizure učini

19

"Imala sam 27 kg, a sada imam 40 i nastavljam da radim na svom tijelu. Mnogo puta sam pokušavala da u bolnici povratim normalnu težinu, ali svaki put sam se vraćala na isto. Onda sam odlučila da stvarno želim da se izliječim i sama sam se pozabavila svojim zdravljem. Osim toga što sam dobila na težini, sada mogu da izdržim cijelo radno vrijeme, počela da živim samostalno i konačno postala zaista odrasla!”

18

Promjena nakon 3 godine vježbanja

17

Prije i poslije (3 godine)

16

Promjena za četiri godine

15

“Počeo sam da čitam, mnogo i stalno. Tako je započeo moj emotivni i psihološki preobražaj. Što se tiče izgleda, rano sam počeo da ćelavim. Za većinu momaka je to razlog za brigu, ali za godinu dana u vojsci navikao sam na svoju ćelavost. Kad sam se vratio kući, počeo sam da brijem glavu i pustio bradu. Tako sam metodom pokušaja i grešaka pronašao varijantu koja mi najviše odgovara.”

14

Sada je zadovoljna svojim izgledom

13

Nekad i sad

12

Konačno je shvatio šta McDonald's radi njegovom tijelu

11-1

Promjena nakon samo 15 mjeseci

10

Smršao 45 kilograma

9

Razlika samo četiri godine

8

Ove dvije slike dijeli 25 mjeseci

7-1

“Do nedavno sam imao 148 kg, a onda sam čvrsto riješio da smanjim težinu. Već prvog dana sam izbacio hljeb i šećer u svim oblicima, a sljedećeg uplatio tri mjeseca teretane i kategorički odustao od alkohola (nažalost, opet sam povremeno počeo da pijem). U augustu sam imao 100 kg (na fotografiji). Sada se održavam u tim granicama i vrlo sam zadovoljan, ali u glavi mi se pojavila nova misao – 85 kg. Krenuo sam ka tom cilju! Svima želim uspjeh u sličnim poduhvatima.”

6-1

Između ove dvije fotografije proteklo je 20 mjeseci

5-1

Nekad i sad

4-1

“Sada imam 25 godina, izgubio sam 54 kg i razvio mišiće.”

3-1

Promjena vrijedna divljenja

1-1

 

 

 

 

 

Ne propustite