KAKO ĆE HARRY REAGOVATI KAD OVO SAZNA: Otkriveno šta je Meghan napravila bivšem mužu (FOTO)

Kiosk
KAKO ĆE HARRY REAGOVATI KAD OVO SAZNA: Otkriveno šta je Meghan napravila bivšem mužu (FOTO)
.

Vjenčanje Meghan Markle i princa Harrija se približava, a javnost je sve više zaintrigirana oko života buduće vojvotkinje.

Britanski mediji sada su objavili neke informacije oko njenog prošlog braka.

meghan

Meghan je prema njenoj biografiji objavljenoj u The Sunday Timesu oduvijek željela postati slavna, a to je uspjela uz svog prvog muža, producenta Trevora Engelsona.

Nakon udaje dobila je ulogu u seriji Suits, a 2013. zaključila je da je njen brak gotov. Trevoru, koji to očito nije očekivao, svoju je odluku priopćila veoma hladno - jednostavno mu je poštom poslala svoj vjenčani prsten. U to vrijeme ona je boravila u Torontu gdje je snimala seriju, dok je Trevor živio u njihovom stanu u Los Angelesu, piše "Index.hr".

meghan

Mnogi tvrde da Meghan nikad ne bi bila zvijezda nije bilo Trevora, koji je s njom radio na poboljšanju njene uloge u seriji. Kad su se upoznali ona je bila tek jedna od glumica koje su se nadale slavi, a nakon dvije godine braka bila je redovita gošća stranica tabloida. Njena odluka da više ne želi biti u tom braku Trevora je slomila.

Da se ne namjerava vraćati Trevor je mogao naslutiti iz toga što je u Kanadu iz njihovog doma odnijela skupocjeni multipraktik.

meghan-harry-christmas-mass-ap-jef-171225-19x13-992

"Bila je svoja žena sad, dobro je zarađivala, imala nove prijatelje i više joj nisu trebale njegove veze. Multipraktik od 2000 kuna bio je simbol podjele onog što je njegovo, a što njeno", piše u biografiji.

"Inzistirala je na tome da taj aparat ide iz Los Angelesa s njom u Toronto. Spakirala ga je i ubacila na stražnje sjedalo. Otada je stajao u njenoj kuhinji u Torontu - kao podsjetnik da je to sad njen dom, a ne onaj u Los Angelesu", dodaje se.

meghan

Hladno ostavljanje bivšeg muža u potpunoj je suprotnosti s likom koji je Meghan izgradila otkako je s Harryjem, likom osjećajne žene koja nježno gleda svog izabranika. Britanski mediji oprezno sugeriraju da je taj lik proračunato stvoren. 

Ne propustite