NADAMO SE DA NISTE MEĐU NJIMA: 5 vrsta djevojaka koje momci ne podnose

Ljubav
 NADAMO SE DA NISTE MEĐU NJIMA: 5 vrsta djevojaka koje momci ne podnose
.

Muškarci nikada nisu bili iskreniji, zato pogledajte kakve djevojke im nikada neće privući pažnju!
 

Iako među muškarcima postoje znatne razlike, neke su im stvari itekako zajedničke, piše Index.hr. To su nam još jednom potvrdili, kada smo ih pitali kakav tip žena jednostavno ne podnose, a evo što smo saznali.


# Razmažene djevojčice

Kada je u pitanju materijal za nešto dugoročno, muškarci su jednoglasni: mamine i tatine princeze, koje su navikle da je baš sve po njihovom, definitivno nisu dobrodošle. Takve žene su sklone da zahtijevaju previše pažnje, istovremeno dajući manje pa je takve bolje izbjegavati.

 

# One koje ne poznaju riječ "kompromis"

Kada se već odluče za nešto ozbiljnije, muškarci žele kraj sebe da imaju nekog ko je spreman na kompromis, odnosno s kim će se oko svega lako dogovarati. S izostankom inicijative druge strane za tako nečim, izostaje i njihova sreća i zadovoljstvo vezom, otkrivaju.
Na sledećoj strani pročitajte koje to još stvari muškarci ne podnose kod djevojaka....


# Ucjenjivačice

Nije tajna kako se muškarci sporije i teže odlučuju za brak, ali tvrde kako to njihovim partnerkama nipošto ne daje za pravo da ih prisiljavaju na tako nešto. "Svaki dan sam od bivše djevojke slušao pitanje kada ja mislim da se ženim i kako ona ne misli još dugo da me čekati. Na kraju sam ja bio taj koji je otišao."


# Lijenjivice

Iako muškarci vole da se smatraju glavama porodice, priznaju i kako ima mnogo toga u onoj kako iza svakog uspešnog muškarca stoji uspješna žena. No, kada iza muškarca stoji lijena žena, kojoj se ne raditi ni po kući ni izvan nje, to je definitivno formula za propast.


# Zavisnice od drame

Ljubomorni ispadi, stalne svađe i raskidi, sitne prepirke, neslaganje s njegovim članovima porodice i prijateljima... Sve su to žene koje spadaju u kategoriju zavisnica od drame, a momci se slažu kako jednu takvu ne bi predugo trpili ni ovako, a posebno ne kada žele nešto ozbiljnije, jer takve stvari itekako umaraju.

Ne propustite