Oduševite cijelu porodicu posjetom zabavnom parku Gardalandu i GRATIS posjetu Veroni sa CityDealom i Centrotoursom!

Kiosk
Oduševite cijelu porodicu posjetom zabavnom parku Gardalandu i GRATIS posjetu Veroni sa CityDealom i Centrotoursom!
-

Jedan od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi – Gardaland – otvoren je 1975. godine, a danas se može pohvaliti sa tri velika tobogana poznata pod nazivima Blue Tornado, Magic Mountain i Mammut te sa 56 raznih atrakcija za mlađe i starije. Park je smješten u mjestu Castelnuovo del Garda u Italiji, nedaleko od jezera Garda te se prostire na površini od većoj od 500 m².

978x404-adrventure

Prepustite se ludom adrenalinu sa agencijom Centrotours i portalom za grupnu kupovinu CityDeal. Specijalna proljetna ponuda za Gardaland uz GRATIS posjetu Veroni: 05.04.2018. - 08.04.2018. 

Zabava u parku obično se dijeli na tri cjeline – kraljevsto fantazije s atrakcijama namijenjenima mlađoj djeci, energetske atrakcije koje uključuju apsolutno sve rekvizite za podizanje adrenalina te pustolovne atrakcije koje uz dozu adrenalina uvijek imaju i neku posebnu priču iz pojedinog dijela svijeta kao što je Afrika, Bliski istok ili Amazona.

gardaland

PREZZEMOLOVA KUĆICA - Na visini od 25 m smjestio se dom malenog Prezzemola – maskote Gardalanda. Ovo mjesto fantazije idelno je odredište za manju djecu. Veselo obojene sobe, ali i samo stablo osobitu čar poprimaju kad padne mrak.

SPACE VERTIGO - Želite li isprobati izdržljivost svog želuca, ovo nikako nemojte propustiti! Niz toranj visok pedeset metara spustit ćete se do tla za tri sekunde! Dovoljno da vam Gardaland ostane u vječnom sjećanju!

ESCAPE FROM ATLANTIS - Brod sa 20 putnika isplovljava u misteriozan svijet Atlantide te se nakon početne istraživačke avanture penje na liticu visoku oko 10 m (dolazeći u gotovo okomit položaj), odakle se strmoglavo spušta u bazen.

FLYING ISLAND - Poznatiji kao “Gardaland UFO”, impozantne je visine, a kada se nakon pokretanja digne u zrak pruža pogled na čitav Gardaland, jezero Garda te okolicu. Idealan je za fotografiranje, ali i za orijentaciju u parku.

BLUE TORNADO - Zaštitni znak Gardalanda i jedna od atrakcija namijenjena isključivo ljubiteljima adrenalina kao i onima s jačim želucem! Radi se o najbržem toboganu u parku na kojem se juri preko 80km/h te se izvode lupinzi i lažni sudari sa tlom.

MAMMUT - Ne dajte da vas zavara ova naočigled bezazlena atrakcija! Možda ćete već po redu ispred nje zaključiti da je riječ o nečem posebnom, jer uistinu, ovaj “vlak smrti” doslovno će vas ostaviti bez daha i ispuniti ogromnom količinom adrenalina!

TUNGA - Još jedna atrakcija koja vas u malenome čamcu niz mirnu rijeku vodi kroz sve čari afričke divljine! Iako se radi o pomalo pasivnoj atrakciji, obiteljima s malom djecom poslužit će kao izvrsna slikovnica uživo!

FANTASY KINGDOM - Na 11.000 m² prostire se dječje “kraljevstvo fantazije” – od životinja koje pjevaju, šarenih aviončića što kruže unaokolo, dječje verzije ”Space vertiga” do vlakića koji će vas odvesti u svijet igračaka.

GARDALAND SEA & LIFE AQUARIUM - Odmah do zabavnog parka nalazi se i ovaj podvodni svijet u kojem ćete moći vidjeti brojna prekrasna stvorenja što žive u rijekama, jezerima i oceanima širom planeta.

DIVLJI ZAPAD - Uz kraljevstvo fantazije, egipatsku Dolinu kraljeva, orijentalno carstvo i vožnju džunglom, djeci će možda najzanimljvije biti putovanje Divljim zapadom. Ovdje će barem na tren moći postati poglavice, kauboji i slavni kočijaši!

gardaland-pasqua

Ne propustite