Ovi horoskopski znakovi se NAJBOLJE LJUBE

Ljubav
Ovi horoskopski znakovi se NAJBOLJE LJUBE
.

S ovim horoskopskim znakovima definitivno će vam se dogoditi ovo prvo - nakon ljubljenja s njima, samo ćete htjeti još. Ovo je pet najvećih stručnjaka u ljubljenju prema horoskopu.

5. Ovan

Ovnovi su avanturisti koji se ne srame ničega pa se ne ustručavaju ni kada dođe do poljupca. Oni će vas uzeti za ruku i odvesti vas na neko mirno mjesto gdje će vas ljubiti do iznemoglosti.

4. Rak

Kada vas poljubi Rak to je iskustvo koje ćete teško zaboraviti. Ove romantične duše ljube nježno i strastveno te se potpuno predaju tom "zadatku". Neće se fokusirati samo na usta, već i na druge dijelove tijela.
 

 

3. Bik

Ako vas ljubi Bik, zaista imate sreće. Iako nisu pretjerano strastveni i emotivni u svakodnevnom životu, Bikovi znaju kako usrećiti osobu do koje im je stalo. Oni se u ljubavi predaju do kraja te će se pobrinuti da njihov partner uživa do kraja. Njihovi poljupci su strastveni i često se pretvore u predigru.

2. Škorpion

Najveći ljubavnici u horoskopu neće vas iznevjeriti ni kada je riječ o poljupcima. Ne boje se ničega i nimalo se ne ustručavaju tako da će poljupci s njima biti najstrastveniji koje ste ikad doživjeli. Ako žele isprobati nešto novo oni će to i učiniti. Povući će vas za kosu i čvrsto zagrliti, a nakon ljubljenja s njima trebat će vam nekoliko minuta da dođete sebi.

1. Ribe

Ribe su znak koji se definitivno najbolje ljubi. Nježni su, pažljivi i nesebični kada je riječ o ljubljenju i seksu te će se pobrinuti da ispune sve vaše želje. Ništa ih neće spriječiti da svom partneru priušte iskustvo kakvo želi. Ribe se mogu potpuno posvetiti jednoj stvari dugo, dugo vremena, što je za ljubljenje najvažnije tako da uz njih očekujte maratonske poljupce.

(index.hr)

Ne propustite