PREVARE DOK KAŽETE "KEKS": Ova četiri horoskopska znaka najviše varaju partnere

Kiosk
PREVARE DOK KAŽETE "KEKS": Ova četiri horoskopska znaka najviše varaju partnere
.

Koji znakovi najlakše prevare i zbog čega?

1. Vaga

Kada dođe do problema u vezi, Vage će učiniti sve da vrate mir. One ne vole rasprave, pa ih izbjegavaju na svaki moguć način. Iako su skloni preljubi, to će uraditi samo kako bi osjetili da su i dalje poželjni, ako im partner ne pruža dovoljno pažnje i ako osjećaju da su u lošoj vezi. Skloni su vraćanju bivšim ljubavima.

2. Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje i teško će odoljeti ljudima koji laskaju njihovom egu. Ako tome dodamo i činjenicu da im je teško odoljeti, onda se šanse za preljubu višestruko povećavaju. Pošto smatraju da su velikodušni, misle da im je dužnost da drugima daju svoje tijelo i strast. Što se ljubavi tiče, ne brinite, čuvaju je samo za sebe.

prevaraa

3. Strijelac

Radoznalost i sloboda su osnovne osobine Strijelca. On je spreman da proba sve. Ne vara s namjerom da nadoknadi ono što mu nedostaje u vezi, već to čini spontano, bez razmišljanja o posljedicama. Oni su uglavnom iskreni kada prevare i neće nikoga držati u zabludi. Kako se zapale, tako im brzo prođe i želja za avanturom, tako da se lako vraćaju starom partneru.

4. Škorpija

Ljudi rođeni u ovom znaku imaju jak seksualni nagon što ih može dovesti u situaciju da prevare partnera, i to ako njihov odnos nije dovoljno strastven. Oni su spremni na laži i manipulacije, kako bi dobili ono što žele. Međutim, prilično su odani kada se zaista zaljube, pa ako je u krevetu sve onako kako žele, onda su prilično vjerni. P.S. Teško je njima ugoditi u seksu.

 

Ne propustite