Što prije shvatite to bolje: OVO SU SIGURNI ZNAKOVI DA VAS PARTNER VARA!

Kiosk
Što prije shvatite to bolje: OVO SU SIGURNI ZNAKOVI DA VAS PARTNER VARA!
.

Svaka veza ili brak imaju svoje uspone i padove, strastvene epizode i kadrove iz filmova u kojima ne nedostaje drame, suza i razbijenog posuđa. Ali uz ljubav i povjerenje svaki odnos je priča sa sretnim završetkom. Ali ako primjetite ove znakove itekako imate razloga za brigu...

Posvećuje vam manje pažnje
Na početku prevare partner će čak pokazivati veći interes za svoju suprugu ili djevojku i to zbog grižnje savjesti. Nakon te prvotne faze i prihvaćanja dvostrukog života kojeg uspješno vodi, počet će sa zanemarivanjem, ali i povremenim podbadanjem, sarkastičnim primjedbama te pronalaženju grešaka kod partnerice.

Promjena izgleda
Sve češći odlasci frizeru, redovito brijanje i obnavljanje garderobe mogli bi upućivati na sasvim novu osviještenost o izgledu vašeg muškarca. Ali isto je tako moguće da se nekom drugom želi pokazati u najboljem svijetlu.

Produženo radno vrijeme
Ukoliko nekoliko sati produženo vrijeme odjednom postane svakodnevica, moguće je da je riječ o predanosti nekoj od kolegica, a ne izvršavanju obaveza.

Privatni telefonski razgovori
Bliži li vam se rođendan? To bi mogao biti razlog zašto partner izlazi iz sobe kada razgovara na mobitel ili na pitanje s kim je razgovarao odgovori općenito ili maglovito. Tko zna možda vam priprema tulum iznenađenja, a ukoliko je proslava rođendana već mjesecima iza vas pripazite priprema li vam se neko neugodno iznenađenje.

Surfanje internetom u kasnim satima
Sumnjivo vam je prečesto provjeravanje društvenih mreža i okviri u kutu ekrana koje u kasnim večernjim satima upućuju na poruke tijekom chatanja? Zatvori li naglo web stranicu na kojoj se nalazi, pitajte partnera čemu tolika tajnovitost.

Ne propustite