Odmor i relaksacija na Jahorini i udoban smještaj u hotelu Lavina sa CityDealom po SUPER cijeni!

Kiosk
Odmor i relaksacija na Jahorini i udoban smještaj u hotelu Lavina sa CityDealom po SUPER cijeni!
-

Jahorina, čuveni olimpijski centar i “planinska ljepotica” Bosne i Hercegovine udaljena je 30 km od Sarajeva i 15 km od Pala. Njen povoljan položaj, udaljenost od mora, veličina i pravac pružanja masiva, geološka građa i različiti oblici reljefa učinili su da se razlikuje od susjednih planina u okruženju i da postane omiljena destinacija skijaša. Snijeg se na ovoj planini zadržava oko 175 dana u godini  sa prosječnom visinom od skoro 100 cm. Ski centar sadrži staze za alpsko i nordijsko skijanje svih kategorija težine. Noćno skijanje omogućeno je na osvetljenoj stazi Poljice. Odličan sistem žičara povezuje sve staze na Jahorini.  Ski centar je idealan za porodice sa djecom, za koju su obezbjeđena i dva dječija ski  lifta.  Jahorina  je,  pored  zabave  na  snijegu,  poznata  i  po  dobrom  provodu - u  pauzama  skijanja, posjetioci mogu uživati u obilju kafića, restorana i klubova.

118255890

Uz portal grupne i online kupovine CityDeal, ovu ljepoticu možete posjetiti po SUPER cijeni i uživati u wellness-u, sa noćenjem i doručkom za dvije osobe. Više o ponudi klikom na LINK.

.118258806

Ponuda se može iskoristiti 18.03.2018. godine i 19.03.2018. godine. Rezervacija je obavezna i vrši se nakon kupljenog vaučera na prodajnim mjestima CityDeal-a: BBI centar (prizemlje), SCC centar (sprat -1) i Alta Shopping centar (sprat 1).

 

Ne propustite