VIŠE NEGO ŠTO MISLITE: Evo što o vama otkriva to u koliko ste se sati rodili!

Kiosk
VIŠE NEGO ŠTO MISLITE: Evo što o vama otkriva to u koliko ste se sati rodili!
.

Smatra se da nije svejedno ako ste rođeni ujutro, uvečer ili kasno noću, svaki dio dana i noći ima ogroman utjecaj na vaš karakter,u svakom slučaju možete sami da provjerite to u daljem opisu koji slijedi na osnovu sata rođenja.

Opisi ličnosti onih koji su rođeni između 00:00-04:00

Vi ste blage i smirene prirode, veliki ste sanjari i volite slobodno vrijeme  provoditi u oblacima, maštajući i sanjareći o svemu i svačemu. Imate bujnu maštu i upravo zbog toga nekada se veoma teško snalazite u fizičkom svijetu. Najbolje profesije za vas su pjesnik ili romanopisac, možda je to razlog zašto vas ljudi često ne razumiju. Vaša duša je plemenita, ponekad znate biti pravi vjetropir i mjesečar.

Opis ličnosti onih koji su rođeni između 04:00-08:00

Vi ste hitri i skladni u bilo čemu što radite. Uporni ste i ustrajni u onome što radite, i naravno što vas interesuje. Najviše vam leže neke praktične stvari u kojima se najbolje snalazite. Vi se volite  dokazivati da vas drugi vide kao uzor i da se na vas ugledaju. Imate potrebu i za samodokazivanjem.

Opis ličnosti onih koji su rođeni između 04:00-12:00

Vaš život je pun vjere, nade i optimizma. Upravo ta nada i optimizam vaš život vode nekim stvaralačkim putem. Zračite ljubavlju i toplinom. Imate dosta vrlina i talenata, pa ste prema tome naklonjeni umjetnosti i filozofiji.

Opis ličnosti onih koji su rođeni između 12:00-16:00

Vi ste živahni i puni energije. Dobar ste govornik, a matematika i fizika su nešto što vam ide od ruke, to je kao neki dar koji ste dobili na rođenju. Ide vam i književnost naravno kada bi tu energiju usmjerili u tom pravcu, savršeno bi se i tu snašli

Opis ličnosti onih koji su rođeni između 16:00-20:00

Vi ste nemirnog, lutalačkog duha, ponekad nervozni i hiroviti. Skloni ste čestom mijenjanju stavova i mišljenja, voljeli bi ste da život okusite sa svim mogućih strana. Upravo zbog toga često radite više različitih poslova istovremeno, pa vas drugi često vide kao nekog tko je veoma brzoplet, ali vi savršeno dobro znate što radite.

Opis ličnosti onih koji su rođeni između 20:00-00:00

Vi ste umjereni, uporni i istrajni u svim poljima života. Težite dominaciji u svemu što radite i činite. Racionalni ste i produhovljeni, djelujete kao magnet na druge ljude, i vi ste autoritet u porodici, među prijateljima i radnim kolegama. Ponekad znate da djelujete nadmeno na okolinu i robusno, ali to je zato što ste puni samopouzdanja, životne i kreativne energije.

 

Ne propustite