Polovinom marta posjetite zemlju snova, fantazije i kontrasta, sa putničkom agencijom LAMBADA!

Kiosk
Polovinom marta posjetite zemlju snova, fantazije i kontrasta,  sa putničkom agencijom LAMBADA!
-

Indija je  zemlja snova i fantazije, zemlja raznolikosti koju kada spomenemo odmah pomislimo na finu svilu pod prstima, miris safrana i ruža u zraku, strastvene hodočasnike, snijegom pokrivene vrhove Himalaja i mističnu rijeku Gang. U Indiji se govori oko 400 jezika, obožava se preko tri miliona raznih božanstava, a kulturne i etiničke raznolikosti u njenih 28 država i 7 "teritorija" čine jedan izuzetno živopisan mozaik. Da bismo i djelimično shvatili Indiju moramo napraviti veliko rastojanje od naših ideja i pokušati da razumijemo Indijce koji već hiljadama godina uživaju u ovom načinu života. Skromnost i jednostavnost su glavne osobine Indijaca, koji će vas uvijek dočekati sa širokim osmijehom. Ovaj divan narod iza sebe ostavlja bogato kulturno naslijeđe, a neke od najbitnijih kulturno istorijskih spomenika ćemo imati priliku i sami da obiđemo na ovom putovanju. 
„Putovanje“, rekao je Dekart; “je skoro kao razgovor sa ljudima iz drugih vijekova“. Indija će vas uvjeriti da je to baš tako. U ovom planu puta su uvršteni sve sami biseri Indije sročeni pod jednim nazivom “ZLATNI TROUGAO”.

22384307-1434793023235837-7390115673583867525-o

Portal online i grupne kupovine, vodeći u Bosni i Hercegovini, nudi vam osmodnevno putovanje u Indiju i sve njene bisere sročene u jedan naziv ZLATNI TROUGAO INDIJE - Delhi, Jaipur, Agra od 17.03. - 24.03.

Zanimljivosti koje niste znali o Indiji!

1. Gotovo da niko ne plaća porez na dohodak

2. Uspon „svadbenih detektiva“

3. Vaše pravo da znate sve

4. Zaglušujuća buka automobilskih sirena

5. Zemlja mladih

6. Gdje god da se okrenete, vidjećete plastične stolice

7. Počeli su da se goje

8. Pošast pljuvačke

9. Ulični čistači ušiju

10. Subotom nemojte nositi novu odjeću

india

Ne propustite