VRATILA SE KUĆI NAKON SMJENE OD 14 SATI U BOLNICI: A onda je ugledala status njenog supruga na Facebooku!

Kiosk
VRATILA SE KUĆI NAKON SMJENE OD 14 SATI U BOLNICI: A onda je ugledala status njenog supruga na Facebooku!
.

Ona dolazi kući sa posla i ima samo toliko vremena da jede, spremi se za krevet i već sljedećeg dana ide ponovo na posao. 

Naime, Phillip Urtz živi u New Yorku sa suprugom Jessicom koja je medicinska sestra. Jessica radi mukotrpno iz dana i dan i Phillip je svjestan koliko je stresan njen posao.

Kako bi pokazao da je podržava i koliko mu je stalo, Phillip je odlučio da napiše otvoreno pismo na Facebooku posvećeno svojoj supruzi.

stat

Nakon što je Jessica završila svoju smjenu od 14 sati, vratila se kući spremna da odmori. Napravila je brzo večeru, pojela sendvič i otišla u krevet, kako bi bila odmorna za sutrašnji radni dan.

 Tada je Phillip odlučio da pokaže svojoj ženi koliko je cijeni.

stat2

Pogledajte šta je napisao na Facebooku:

“Ovo je moja supruga Jessica na večeri nakon 14 sati. Ona dolazi kući sa posla i ima samo toliko vremena da jede, spremi se za krevet i već sljedećeg dana ide ponovo na posao. Ujutro rano ustaje. Istušira se, uzme ručak, poljubi me i izlazi na vrata.

Na poslu se brine o ljudima koji proživljavaju najteže dane svog života. Saobraćajne nesreće, padovi, lomovi, oštećenje mozga i još mnogo toga.

Brine se o majkama, očevima, sestrama, braći, prijateljima i porodicama. Nije bitno ko ste i šta se dogodilo, Ona će se pobrinuti za vas.

stat3

Radi i kad je vrijeme za ručak i rijetko ima vremena da sjedne. Dolazi kući nakon 14 sati, skida cipele. Ne pitam je o njenom danu, jer ne voli da govori o poslu kad je kod kuće i to je uredu.

Ako ona želi da razgovara, saslušat ću je. Nekada dolazi kući sretna, a nekada tužna. Ali bez obzira kako se osjeća, uvijek je spremna za novu smjenu. 

husband-viral-note-nurse-wife-1

Volim je svim srcem. Moja žena je moj heroj. Moja supruga je medicinska sestra”, napisao je ponosni suprug.

Ne propustite