Nakon OVE objave Kylie Jenner vrijednost Snapchata pala za 1,3 milijarde dolara

Biznis
Nakon OVE objave Kylie Jenner vrijednost Snapchata pala za 1,3 milijarde dolara
.

Dionice Snapchata pale su za 7,2 posto te izgubile 1,3 milijarde dolara nakon tweeta Kylie Jenner u kojem je napisala da više ne otvara tu aplikaciju, prenosi Bloomberg.

''Ima li vas još koji ne otvarate Snapchat više? Ili sam to samo ja... Ovo je tako tužno'', napisala je Kylie na svom Twitter profilu.

Reality zvijezda na Twitteru ima više od 24 milijuna pratitelja, a bila je i jedna od najpoznatijih korisnica Snapchata pa ne čudi da je njezina objava imala toliki utjecaj na korisnike.

Nije poznato kiju li se razlozi koji su doveli do Kylienog statusa u novootkrivenom majčinstvu ili nedavnom redizajnu aplikacije. Unatoč svemu, njena objava očito je potaknula slične reakcije među milijunima koji je prate, ali i izazvala zabrinutost među analitičarima s Wall Streeta.

 

#THROWBACK ❤️❤️ Are you guys fans of #longhair? Or short? ????????

A post shared by Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) on


Analitičar Citigroupa Mark May primijetio je značajan porast negativnih komentara na redizajn aplikacije nakon čega je promijenio status dionica iz neutralnog u negativan. May smatra da ovakvi komentari mogu utjecati na smanjenje broja korisnika.

 

morning ????

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


''Svejedno te i dalje volim, Snap'' napisala je Jenner kasnije.

Šef Snapchata Evan Spiegel prošle je godine zaradio 637,8 miliona dolara kad je njegova tvrtka izašla na burzu, što je treća najveća godišnja isplata nekom direktoru u povijesti.

Ne propustite