Uhapšen muškarac koji je poslao sumnjivo pismo Trumpovu sinu!

Svijet
Uhapšen muškarac koji je poslao sumnjivo pismo Trumpovu sinu!
.

Uhapšen je muškarac za kojeg se sumnja da je poslao sumnjivo pismo s bijelim prahom na adresu Donalda Trumpa mlađeg sredinom februara.

Daniel Frisiello iz Massachusettsa uhapšen je i bit će suočen s optužbama za prijetnju, ozljeđivanje, lažne informacije i prevaru.

Vlasti su nakon istrage otkrile kako je bijeli prah u pismu bio kukuruzni škrob te da je 24-godišnji Frisiello ostavio i prijeteću poruku.

"Ti si strašna osoba i obiteljski idiot. Iznenađen sam što ti otac omogućuje da pričaš na televiziji. Dobivate ono što zaslužujete i zato vas ljudi mrze", stoji u pismu upućenom Trumpovu sinu Donaldu, piše FOX News.

Ukupno je poslao pet pisama

Podsjetimo, Vanessa Trump, snaha američkog predsjednika, odvezena je u bolnicu pošto je policiji rekla da je bila izložena bijelom prahu nakon otvaranja pisma.

Glasnogovornik njujorške policije naknadno je izjavio kako je tvar u pismu bila bezopasna. Osim Trumpu mlađem, Frisiello je poslao još četiri pisma drugim ljudima, uključujući i senatoricu savezne države Michigan Debbie Stabenow, prenosi Index.hr.

Trump mlađi je najstariji predsjednikov sin, a Vanessu je oženio 2005. godine. Par ima petero djece.

 

Ne propustite