Rat je rastavio od muža: Bila je samohrana majka, a četiri godine poslije ovo ju je dočekalo na aerodromu!

Kiosk
Rat je rastavio od muža: Bila je samohrana majka, a četiri godine poslije ovo ju je dočekalo na aerodromu!
.

U Sudanu je vladao veliki rat, a ovaj par (Dylan i Alik) je tražio spas od rata. Htjeli su da zajedno odu u Ameriku, međutim Dylanje ostao u Sudanu na liti cekanja, a Alik je sa djecom uspjela otići u Ameriku.

To je bio veoma stresan period za njih, ALik je bila bez svog partnera, u kojeg je bila ludo zaljubljena, Dyan je morao ostati u Sudanu, a djeca su željela oca. Alik kaže da joj je bilo lijepo u Americi, jer ju je ugostila jedna porodica koja se brinula da joj ne fali ništa.

Čak su joj pronašli i neki privremeni posao, kako bi se osjećala korisno. Ona je svaki dan zvala, tražila dokumentaciju, kako bi mogla stupiti sa svojim partnerom. Mislila je da je sve izgubljeno, jer nije o njemu čula ni riječi. Godinama se tragalo za njim, svakodnevno su se upućivali pozivi, ali o njemu ni traga ni glasa. Ipak, nakon velikih četiri godina, samohrana majka je konačno dočekala susret na aerodromu sa svojim partnerom Dyanom.


Pogledajte kako je to izgledalo jako emotivno, Dyan je konačno pronašao svoju porodicu, a emocije govore više od hiljadu riječi. Veoma dirljiva i emotivna priča se na kraju pretvorila u sjajnu priču!

 

Ne propustite