KADA JE BEBA PROVIRILA, CIJELA SALA JE ZANIJEMILA: "Rekli su mi samo da SLIKAM ŠTO PRIJE"

Zanimljivosti
KADA JE BEBA PROVIRILA, CIJELA SALA JE ZANIJEMILA: "Rekli su mi samo da SLIKAM ŠTO PRIJE"
-

Ovakav slučaj viđa se jednom u čak 80.000 slučajeva. 

Ljekari, a roditelji su bili zapanjeni kada su vidjeli bebu.

Anabela Buroi došla je na svijet 21. februara u 8:05 carskim rezom. 

Mama je već rodila jedno dijete carskim rezom i mislila je da zna šta da očekuje, a onda je uslijedilo iznenađenje kako za nju, tako i za ljekare. Beba je rođena sa amnionskom kesom koja joj je prekrivala glavu.

-  Kada sam vidjela mehurić koji viri iz mene bila sam potpuno zbunjena. Beba uopšte nije djelovala kao naš prvi sin koji je takođe carskim rezom rođen prije 17 mjeseci. Bila sam preplašena i mislila sam da nešto nije u redu. Odmah sam pogledala u sestre u nadi da će me razuvjeriti, da će mi reći da je sve kako treba. I sestra mi je rekla "Brzo slikaj ovo!". Ne znajući šta to uopšte znači, okinula sam nekoliko slika i dalje van sebe od brige. U tom trenutku pojma nisam imala da sam rodila bebu kakva se rađa jednom u 80.000 porođaja - piše mama Rejčel.

A mala Anabela sada izgleda kao mali anđelak, dok njena slika obilazi internet i zapanjuje ljude. Sa bebom je sve u redu i, kako javlja mama, napreduje tačno prema očekivanjima ljekara.

A mala Anabela sada izgleda kao mali anđelak, dok njena slika obilazi internet i zapanjuje ljude. Sa bebom je sve u redu i, kako javlja mama, napreduje tačno prema očekivanjima lekara.

Svaki porođaj je posebno čudo za sebe, ali ovakvi su ipak malčice posebniji, pa nije čudo što je Anabela postala prava zvijezda društvenih mreža iste sekunde kada je došla na svijet.

 

Ne propustite