ŽELI IZGLEDATI KAO ZMAJ: Potrošio skoro 100.000 KM na operacije, više ne liči na čovjeka (FOTO)

Kiosk
ŽELI IZGLEDATI KAO ZMAJ: Potrošio skoro 100.000 KM na operacije, više ne liči na čovjeka (FOTO)
.

Eva Timat Medusa potrošila je skoro 100.000 KM na razne plastične operacije kako bi što više ličila na zmaja.

Čak je ugradila i osam rogova u čelo, tetovirala zmajske ljuske i razrezala jezik.

sei-13184111

Eva je prije 10 godina bila muškarac pod imenom Richard Hernandez i bila radila kao potpredsjednik u jednoj od najvećih američkih banki. 1997 dijagnosticiran joj je HIV i to joj je u potpunosti promijenilo odnos prema životu. Zaključila je da "ne namjerava umrijeti kao čovjek", piše Daily Mail.

sei-13180551

Tada je odlučila da je vrijeme za promjenu i počela svoju preobrazbu. Prvo je tetovirala po tijelu zmijske ljuske, a onda promijenila oblik nosa, uklonila uši i trajno obojila bjeloočnice u zeleno.

sei-1318192

"Moja transformacija je najveće putovanje u mom životu. Postoje duboki razlozi iz kojih to radim i duboka značenja iza toga. Imam dvije majke. Jedna je moja biološka majka, a moje drugo rođenje su uzrokovali moji reptilski roditelji, zmije čegrtuše", ispričala je Eva za The Wizard of Odd TV, prenosi "Index.hr".

dahebr

"Nisam htjela umrijeti kao čovjek. Koliko god ima dobroga u ljudima, u usporedbi s drugim vrstama puni smo mržnje i destrukcije. Odlučila sam da je vrijeme za promjenu u mom životu i poželjela sličiti nečemu manje ljudskom", tvrdi ona.

sei-1318016

Dodala je da je 53 godine svog života provela kao homoseksualni muškarac, a danas se deklarira kao transrodna žena.

sei-1318345

"Postoji mnogo zabluda vezanih za promjenu spola, no promjena vrste ide i korak dalje. Ne smatram se više samo čovjekom, nego čovjekom-reptilom. Moja najveća želja je nastaviti mijenjati svoje tijelo dok moja transformacija ne bude potpuna. To je razlog zbog kojeg ustajem svako jutro", zaključila je ona.  

Ne propustite