OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ČISTO ZLO: Bježite od njega koliko vas noge nose!

Kiosk
OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ČISTO ZLO: Bježite od njega koliko vas noge nose!
.

Prepustiti nešto slučaju za njih je nepoznanica. Sve mora biti isplanirano, postavljeno na svoje mjesto, samo tako funkcionišu. Tačni su i proračunati. Sve sračunaju, podijele i rastave na sitne dijelove kako bi bez greške to odradili.

U pitanju je, naravno, Djevica.

Kod njih nema propusta. To ih vrijeđa, njima je nemoguće da se to desi. Njihov mozak je sličan Blizančevom što nije čudno kad znamo da njima vlada Merkur. Za razliku od Blizanaca koji su šašavi i zabavni, Djevice ne umiju da se zabave.

Oni jednostavno ne umiju da skrate. Ako sve ne obrazlože kao da nisu ništa rekli. Jako se uvrijede ako ih neko prekine. Pošto su užasno nervozni, počinju odjednom da povisuju ton, do urlanja da bi objasnili do kraja šta su započeli. Ne dozvoljavaju da budu prekinuti.

Užasno su nepovjerljive prema partneru. Guše ga, posesivne su i užasno ljubomorne. Ne postoji napornije biće od ljubomorne Djevice. Činiće sve one gluposti da bi došle do dokaza da li ih partner vara. Prisluškivaće razgovore, zvaće ih sto puta na dan. Tražiće da im se javlja, unajmiće privatnog detektiva. Dok traje to ludilo, teško ih je gledati i slušati, ujedno i jako tužno.

Oni zaista ne vjeruju. Njihova sumnja od njih pravi budale. Iako svjesni toga, to je jače od njih i dok ne istjeraju stvar na čistac ne odustaju. Kada saznaju istinu, mire se sa njom, ma kakva bila. Oni su je samo željeli, da dokažu sebi i toj osobi da su u pravu.

 

Ne propustite